The Mummy: The Animated Series

7,0 / 10
23 min
Actie, Avontuur, Animatie, Kinder
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2001 - 2003 
NetwerkThe WB
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20012003 (Beëindigd)
Netwerk:The WB
The Mummy: The Animated Series is een Amerikaanse animatieserie van de zender The WB. De serie ging in première op 29 september 2001.

In het eerste seizoen blijkt dat Imhotep in het oude Egypte een poging had gedaan om de armband van Osiris, een voorwerp met grote magische krachten, te stelen. In het heden vinden Rick en Evy O'Connell deze armband. Hun zoon Alex doet hem om, waarop de armband zich meteen vasthecht aan zijn pols. Dit zet een kettingreactie in gang die de mummy van Imhotep weer tot leven brengt. In de rest van seizoen 1 zoeken de O'Connells samen met de Medjai Ardeth Bey naar een paar oude boekrollen die een ritueel onthullen waarmee de armband weer van Alex’ pols kan worden verwijderd. Ze worden gevolgd door Imhotep en zijn nieuwe helper, een klunzige archeoloog genaamd Colin Weasler. Geleidelijk leert Alex de krachten van de armband te gebruiken. Uiteindelijk worden de rollen gevonden, maar Alex is gedwongen ze te vernietigen voordat Imhotep ze in handen krijgt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Mummy: The Animated Series.