Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu heeft The Mindy Project vernieuwd met een allerlaatste zesde seizoen

FOX zag er na drie seizoenen geen heil meer in, en nu zal Hulu het laatste beetje komedie uit het laatste en zesde seizoen gaan persen van The Mindy Project.

FOX cancelde de komedieserie van Mindy Kaling na drie seizoenen vanwege tegenvallende kijkcijfers. De Magere Hein van gecancelde series was er helemaal klaar voor, maar Hulu dwarsboomde de plannen van de Magere Hein en vernieuwde de serie met een vierde en zelfs vijfde seizoen. Nu is bekend gemaakt dat The Mindy Project toch naar de eeuwige jachtvelden van series zal verdwijnen na het zesde seizoen.

Hulu heeft besloten dat het aankomende zesde seizoen het laatste is. Mindy Kaling zei in een reactie: “We hebben er alles uitgehaald wat er in zit. De liefdeslevens van alle karakters zijn uitvoerig behandeld. Mindy heeft talloze dating-avonturen meegemaakt en we hebben haar ook als moeder goed leren kennen. Het voelt goed om het verhaal dit laatste seizoen af te ronden."

Dat is slecht nieuws voor Hein want de serie zal dus onder zijn eigen voorwaarde eindigen. Het laatste seizoen zal in september 2017 worden uitgezonden bij Hulu. Hoeveel afleveringen het laatste zesde seizoen gaat krijgen is nog net bekend gemaakt.


Denk jij dat het goed is dat The Mindy Project aan zijn einde komt?


Mindy Kaling
Vorige aflevering
It Had to Be You
It Had to Be You
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mindy Project