Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt drie pilots tot series, cancelt The Messengers

The CW heeft drie nieuwe series besteld. Volgend televisieseizoen kunnen kijkers klaar gaan zitten voor Crazy Ex-Girlfriend, Legends of Tomorrow en Cordon. Greg Berlanti (de man achter Arrow en The Flash) is verantwoordelijk voor Legends of Tomorrow, de veelbesproken spinoff van Arrow en Flash. Julie Plec (de vrouw achter The Vampire Diaries en The Originals) is dan weer verantwoordelijk voor Cordon. Beide showrunners hebben nu drie series lopen bij The CW.

Het interessante aan Crazy Ex-Girlfriend is dat de pilot eigenlijk bedoeld was voor Showtime. Dat is geen broadcastzender en de pilot duurt een halfuur. The CW wil er een serie van maken met afleveringen van een uur, dus zal de hele pilot aangepast moeten worden aan de standaarden van broadcasttelevisie. Pas wanneer dat voltooid is, zal de serie verschijnen op het uitzendschema.

Naast goed nieuws is er ook slecht nieuws. Hoewel, slecht? Vanaf het debuut van de serie werd al duidelijk dat The Messengers geen lang leven beschoren zou zijn. De kijkcijfers voor de pilot waren de slechtste voor The CW sinds het debuut van Cult in februari 2013. The Messengers heeft slechts drie afleveringen kunnen genieten van haar bestaan op televisie.

Terug naar het goede nieuws; hier is een beschrijving van de drie nieuwe series van de zender:

Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca Bloom is een succesvolle, gedreven, en mogelijk gekke jonge vrouw die plotseling alles opgeeft in een wanhopige poging liefde en romantiek te vinden in West Covina, Californie (het is tenslotte maar twee uur verwijderd van het strand! Vier uur wanneer er file staat).

Rollen zijn er voor: Rachel Bloom (Robot Chicken).

Legends of Tomorrow
Wanneer helden alleen niet afdoende zijn, heeft de wereld legendes nodig. Na de toekomst gezien te hebben, een toekomst die hij wanhopig zal proberen tegen te houden, staat tijdreiziger Rip Hunter voor de taak een groep te formeren van zowel helden als schurken. Deze groep krijgt de taak een onstopbare dreiging het hoofd te bieden.

Rollen zijn er voor: Victor Garber (The Flash), Brandon Routh (Arrow) Arthur Darvill (Doctor Who), Caity Lotz (Arrow), Ciarra Renee (Pippin), Franz Drameh (Edge of Tomorrow), Dominic Purcell (The Flash, Prison Break) en Wentworth Miller (The Flash, Prison Break).

Cordon
Cordon is gebaseerd op de gelijknamige Belgische serie. Wanneer een mysterieuze dodelijke epidemie uitbreekt in Atlanta, ontstaat er al snel een grote quarantaine-zone. Degenen die zich daarin bevinden zijn gedwongen om te vechten voor hun leven, terwijl de lokale politie en overheden daarbuiten wanhopig zoeken naar een remedie. Degene die de vrede probeert te bewaren is politieagent Lex Carnahan; een agent die snel naam heeft gemaakt binnen de politie van Atlanta. Maar Lex's opdracht wordt nog moeilijker wanneer blijkt dat zijn vriendin Jana, en zijn beste vriend Alex, zich ook in de zone bevinden. Ook in quarantaine zijn de zeventienjarige Teresa, die acht maanden zwanger is en gescheiden is van haar vriend, Katie Frank, een lerares op een basisschool en haar klas en onderzoeker Dr. Victor Cannerts, de dokter die ervoor gezorgd heeft dat de zone er kwam en nu naarstig op zoek is naar een remedie. Buiten de zone probeert Dr. Sabine Lommers namens de overheid de epidemie binnen de perken te houden en zij probeert met behulp van Lex de zone te handhaven. Iets wat extreem bemoeilijkt wordt nu het vertrouwen van de bevolking begint af te nemen. En de bevolking heeft reden om achterdochtig te zijn, nu Leo, een journalist, op de hoogte is van een samenzwering. Gescheiden van hun naasten proberen de overlevenden te vechten tegen het virus, maar ook tegen isolatie, angst en de afbrokkeling van de gemeenschap om hen heen. Maar wanneer zij elkaars vertrouwen beginnen te verdienen, is er weer sprake van hoop en aan beide kanten van de quarantainezone zullen er vervolgens helden opstaan.

Rollen zijn er voor: David Gyasi (Interstellar), Christina Moses (Starship: Apocalypse), Chris Wood (The Vampire Diaries), Kristen Gutoskie (Beaver Falls), Claudia Black (The Originals), George Young (Casualty), Hanna Mangan Lawrence (Spartacus: War of the Damned) en Trevor St. John (One Life to Live).

Welke van deze series gaan jullie volgen? En wat vinden jullie (ondanks dat het er heel duidelijk zat aan te komen) van de cancellering van The Messengers?


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan The CW
Vorige aflevering
Houston, We Have A Problem
Houston, We Have A Problem
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_JanWillemK
08 Mei 2015 11:01 -
Geen verrassing dat The Messengers gecanceld is.
Wat de nieuwe series betreft word ik er niet echt warm van, de enige die ik eventueel een kans zou willen geven is Cordon. De cast is echter niet zo sterk.
Reageer
avatar_ThomasNL92
08 Mei 2015 23:10
Tsjah, soms kan een wat mindere cast toch opvallend uit de hoek komen. Het is me al een paar keer overkomen. Misschien een 1e pilot om te kijken of het wat is
Reageer
avatar_patrick_1987
08 Mei 2015 13:12 -
Worden de overige afleveringen van The messengers nog uitgezonden? Gezien de dramatische kijkcijfers.
Reageer
avatar_anonymous
08 Mei 2015 13:35
Ja, de serie wordt niet van het uitzendschema gehaald.
Reageer
avatar_BadWolf
08 Mei 2015 17:38 -
Legends of Tomorrow opzeker. Cordon heeft wel qua concept wel wat weg van The Dome (wereld binnen, wereld buiten; aliens vs virus) sla ik over.
Reageer
avatar_Nelis076
11 Mei 2015 11:25
Als het beter wordt uitgewerkt dan the Dome dan kan het nog wat worden
Reageer
avatar_mebo870
28 Mei 2015 23:57 -
Bij de 2 eerste afleveringen leek het veel belovend, daarna schakelt men een versnelling of 4 lager, het zit vol flashbacks over familie toestanden
Datgene waar het over moet gaan komt nauwelijks aan bod.
Afgehaakt
Reageer
The Messengers