Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van The Mentalist

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The Mentalist. We geven drie DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Mentalist
In het zevende en laatste seizoen van de populaire serie The Mentalist is Patrick Jane weer net zo sluw als altijd. Jane keert terug na twee jaar in ballingschap te hebben geleefd als gevolg van zijn wraak op seriemoordenaar “Red John”, de moordenaar van Jane’s vrouw en dochter.

Een leven na wraak
Jane grijpt de kans om een deal te sluiten met de FBI en zo terug te keren naar Amerika. In zijn nieuwe relatie met collega Teresa Lisbon moet hij een weg vinden om zowel partners in hun werk als in hun relatie te kunnen zijn. Samen lossen zij weer allerlei misdaden op, waarbij Jane als voormalig medium zijn haarscherpe observatievaardigheden en mensenkennis gebruikt.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Warner Home Video
Acteurs: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Rockmond Dunbar, Joe Adler, Josie Loren
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 32,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zevende seizoen van The Mentalist
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het zevende seizoen The Mentalist. Welke serie moordenaar was verantwoordelijk voor het vermoorden van Patrick Jane's vrouw en dochter?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
White Orchids
White Orchids
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
20 nov 2015 10:46 -
Gaaf seizoem 7, ben heel benieuwd.
Reageer
The Mentalist