Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het zevende seizoen is het laatste voor The Mentalist

Waar al veel over is gespeculeerd, is nu bevestigd door Tim Kang, Special Agent Kimball Cho, via Twitter. Op dit moment wordt het zevende en laatste seizoen, die dertien afleveringen zal hebben, gefilmd.

Er is ook bekend gemaakt dat Josie Loren (Make It or Break It) het team zal komen versterken in een belangrijke terugkerende rol. Loren zal Michelle Vega, de nieuwste toevoeging aan Patrick Jane's FBI team, gaan spelen. Ze wordt beschreven als een groentje die net geslaagd is bij de FBI Academy en zij heeft nog nooit gehoord van Jane (Simon Baker). Zij weet niets van zijn methoden of verleden, en lijkt in eerste instantie niet onder de indruk door zijn onorthodoxe manieren.

Ondertussen is ook bekend dat Emily Swallow, die FBI agent Kim Fischer speelt, niet zal terugkeren in het zevende seizoen. Er wordt gezegd dat ze is gecast voor de Bravoserie Girlfriend's Guide to Divorce. Morena Baccarin zal terug te keren in de serie als Erika Flynn. Flynn werd voor het laatst gezien in het vierde seizoen toen ze ontsnapte uit de gevangenis om Jane en Lissabon (Robin Tunney) te overtuigen dat ze belangrijke informatie over een zaak heeft. Flynn zal in de derde aflevering te zien zijn.

De serie finale van de The Mentalist zal vanaf januari 2015 bij CBS te zien zijn.

Kijk jij uit naar het zevende seizoen en vind je het jammer dat het de laatste zal zijn?
Vorige aflevering
White Orchids
White Orchids
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mentalist