The Mentalist

8.1 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het zevende seizoen is het laatste voor The Mentalist

Waar al veel over is gespeculeerd, is nu bevestigd door Tim Kang, Special Agent Kimball Cho, via Twitter. Op dit moment wordt het zevende en laatste seizoen, die dertien afleveringen zal hebben, gefilmd.

Er is ook bekend gemaakt dat Josie Loren (Make It or Break It) het team zal komen versterken in een belangrijke terugkerende rol. Loren zal Michelle Vega, de nieuwste toevoeging aan Patrick Jane's FBI team, gaan spelen. Ze wordt beschreven als een groentje die net geslaagd is bij de FBI Academy en zij heeft nog nooit gehoord van Jane (Simon Baker). Zij weet niets van zijn methoden of verleden, en lijkt in eerste instantie niet onder de indruk door zijn onorthodoxe manieren.

Ondertussen is ook bekend dat Emily Swallow, die FBI agent Kim Fischer speelt, niet zal terugkeren in het zevende seizoen. Er wordt gezegd dat ze is gecast voor de Bravoserie Girlfriend's Guide to Divorce. Morena Baccarin zal terug te keren in de serie als Erika Flynn. Flynn werd voor het laatst gezien in het vierde seizoen toen ze ontsnapte uit de gevangenis om Jane en Lissabon (Robin Tunney) te overtuigen dat ze belangrijke informatie over een zaak heeft. Flynn zal in de derde aflevering te zien zijn.

De serie finale van de The Mentalist zal vanaf januari 2015 bij CBS te zien zijn.

Kijk jij uit naar het zevende seizoen en vind je het jammer dat het de laatste zal zijn?
Vorige aflevering
White Orchids
White Orchids
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1