Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS cancelt vermoedelijk The Crazy Ones, Intelligence en The Mentalist

Vandaag werd bekend dat CBS Mom, The Millers, Two and a Half Men, Person of Interest, The Good Wife, Criminal Minds, Elementary, Blue Bloods, 2 Broke Girls, Mike & Molly, NCIS, NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, The Amazing Race, Undercover Boss, Survivor, 48 Hours en 60 Minutes heeft vernieuwd. Maar het netwerk bracht voor fans van The Mentalist, The Crazy Ones en Intelligence slecht nieuws naar buiten: CBS heeft deze drie series niet vervroegd vernieuwd, wat over het algemeen betekent dat deze series gecanceld zullen worden.

Voor de langlopende dramaserie The Mentalist is het al een tijdje kantje boord. Dit is dan ook de eerste keer dat The Mentalist niet vervroegd is vernieuwd gedurende haar looptijd. The Mentalist is ook geen eigendom van CBS, dat weegt natuurlijk ook zwaar mee in de beslissing.

Maar, The Mentalist is wel een belangrijke speler voor Warner Bros TV en heeft een erg lucratieve syndicatiedeal en sterke internationale verkopen, dus er mag verwacht worden dat de studio nog de nodige strijd zal leveren voor een zevende seizoen. En dat de serie alsnog vernieuwd zal worden zit er best in, vooral nu de reboot van de serie, na de Red John verhaallijn, succesvol is gebleken. De showrunner van The Mentalist, Bruno Heller, vertrekt waarschijnlijk naar FOX om te werken aan zijn nieuwe serie Gotham.

Hostages werd al eerder gecanceld en ook de waarschijnlijke cancelleringen van Intelligence en The Crazy Ones zijn niet verrassend te noemen. Voor Intelligence is het misschien nog niet helemaal over, de kijkcijfers deze week waren al wat beter, maar voor de andere twee valt het doek hoogstwaarschijnlijk. CBS heeft Dylan McDermott zelfs al geboekt voor een andere pilot en The Crazy Ones presteerde niet al te best meer op haar nieuwe tijdstip, donderdag om 21.30 uur.

Wat komedies betreft, heeft CBS nog twee nieuwe series die nog moeten debuteren: Friends With Better Lives, waar de zender hoog op in zet en de serie zelfs al in de zomerprogrammering heeft opgenomen, en Bad Teacher. Laatstgenoemde zal The Crazy Ones vervangen op de donderdag. Als vorig jaar als referentiepunt wordt genomen, worden alle series die nu niet zijn verlengd, gecanceld in mei. Het jaar daarvoor slaagden CSI: NY en Rules of Engagement er wel in om nog in de programmering te worden opgenomen en dus niet gecanceld te worden. Dus de fans van deze drie series kunnen alvast een schietgebedje doen. De vraag is dus nu: zullen deze drie series het aankomende seizoen terugkeren op het kleine scherm, of niet?
Vorige aflevering
White Orchids
White Orchids
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
14 maa 2014 18:56 -
De kijkcijfers die the Crazy ones haalt zouden alle andere zenders jaloers op zijn.. helaas is het voor CBS vergeleken met de andere toppers die ze hebben niet genoeg. jammer want kon er wel om lachen
Reageer
The Mentalist