Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS haalt The McCarthys uit uitzendschema

Fans van de sitcom The McCarthys zullen hun serie niet meer kunnen vinden in het uitzendschema van CBS. De serie is nog niet officieel gecanceld maar er zullen geen afleveringen meer worden uitgezonden.

The McCarthys gaat over een sport-gekke familie uit Boston. De minder atletisch en homoseksuele zoon Ronny (Tyler Ritter) maakt plannen om eindelijk een eigen leven te gaan beginnen. Die plannen worden in de war geschopt als zijn basketbalcoach vader (Jack McGee) hem een baan als assistent coach aanbiedt — dit tot de ontsteltenis van Ronny’s broers en zussen. Castleden zijn; Laurie Metcalf, Jimmy Dunn, Joey McIntyre en Kelen Coleman.

De sitcom ging in oktober in première en ondanks de matige kijkcijfers hield CBS de serie in de lucht. In december 2015 heeft CBS van The McCarthys nog twee extra afleveringen besteld. Maar of die ooit uitgezonden zullen gaan worden is nog maar de vraag. The McCarthys is de slechts bekeken gescripte serie bij CBS op dit moment.

CBS heeft inmiddels elf van de vijftien afleveringen uitgezonden. Op 5 en 12 februari zouden aflevering twaalf en dertien worden uitgezonden, maar nu zullen daarvoor in de plaats herhalingen van The Big Bang Theory worden uitgezonden.

CBS heeft nog niet aangekondigd wanneer de laatste vier afleveringen zullen worden uitgezonden. En gezien de slechte kijkcijfers is het maar afwachten of de serie vernieuwd gaat worden.

Wat denk jij, is het terecht dat The McCarthys uit het schema is gehaald? Verwacht jij een vernieuwing of denk je dat de serie gecanceld gaat worden?

RIP?
Vorige aflevering
End Games
End Games
01x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The McCarthys