Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen en vierde seizoen voor Man in the High Castle

Amazon heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de spannende sciencefictionserie The Man in the High Castle op 5 oktober van start zal gaan. En dat de serie officieel is vernieuwd met een vierde seizoen.

De adaptatie van Philip K. Dick’s boek uit 1962, waarin de Japanners en Duitsers de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen en regeren over een verdeeld Amerika, heeft onthuld in een trailer dat 5 oktober een datum is die de fans in hun agenda moeten zetten.
Video on youtube


The Man in the High Castle is een van de best bekeken Amazon series en wordt over het algemeen kritisch toegejuicht. De serie heeft zelfs al Emmy Awards gewonnen, het lag dus al in de lijn van verwachting dat Amazon een vierde seizoen ging aankondigen. En dat hebben ze nu dus gedaan op de San Diego Comic Con. Wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn is niet bekend gemaakt, maar het zal waarschijnlijk wel weer tien afleveringen gaan krijgen.

Net als bij het eerste (2015) en tweede seizoen (2016) zullen alle tien de afleveringen van het derde seizoen gelijktijdig op Amazon worden gezet. Uitstekend voor de binge-watchers onder ons.

Vorige aflevering
Fire from the Gods
Fire from the Gods
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
22 jul 2018 14:47 -
Ik zat laatst nog te denken wanneer het nieuwe seizoen zou beginnen. Goed nieuws dus.
Reageer
The Man in the High Castle