The Man in the High Castle

7.5 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor The Man in the High Castle?

Hoewel Amazon het nieuws nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het erop dat het vierde seizoen van The Man in the High Castle er echt gaat komen.

De geruchten over een vierde seizoen lijken gestaafd te worden door het feit dat de opnames, (bron: Production Weekly), voor het vierde seizoen op 17 september 2018 van start zullen gaan in Vancouver. Deze opnames zullen tot eind februari 2019 gaan duren.

Amazon moet het nieuws nog bevestigen. Het vierde seizoen zal dan ergens laat in 2019 van start gaan. Dit terwijl er nog geen startdatum is voor het derde seizoen dat zeker in 2018 te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman uit 1962 van Philip K. Dick. In Nederland is het boek vertaald als Laarzen in de nacht. In het boek omschrijft Dick de wereldsituatie uitgaande van de fantasie dat de Asmogendheden de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

In de serie, met onder andere Alexa Davolos, Rufus Sewell, Joel de la Fuente en Luke Kleintank in de hoofdrollen, zien we een alternatieve geschiedenis waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord van Franklin D. Roosevelt in 1933.

Wat denk jij van een vierde seizoen?


Vorige aflevering
Jahr Null
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00