Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor The Man in the High Castle?

Hoewel Amazon het nieuws nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het erop dat het vierde seizoen van The Man in the High Castle er echt gaat komen.

De geruchten over een vierde seizoen lijken gestaafd te worden door het feit dat de opnames, (bron: Production Weekly), voor het vierde seizoen op 17 september 2018 van start zullen gaan in Vancouver. Deze opnames zullen tot eind februari 2019 gaan duren.

Amazon moet het nieuws nog bevestigen. Het vierde seizoen zal dan ergens laat in 2019 van start gaan. Dit terwijl er nog geen startdatum is voor het derde seizoen dat zeker in 2018 te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman uit 1962 van Philip K. Dick. In Nederland is het boek vertaald als Laarzen in de nacht. In het boek omschrijft Dick de wereldsituatie uitgaande van de fantasie dat de Asmogendheden de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

In de serie, met onder andere Alexa Davolos, Rufus Sewell, Joel de la Fuente en Luke Kleintank in de hoofdrollen, zien we een alternatieve geschiedenis waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord van Franklin D. Roosevelt in 1933.

Wat denk jij van een vierde seizoen?


Vorige aflevering
Fire from the Gods
Fire from the Gods
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Man in the High Castle