The Man in the High Castle

7.5 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor The Man in the High Castle?

Hoewel Amazon het nieuws nog niet officieel heeft bevestigd, lijkt het erop dat het vierde seizoen van The Man in the High Castle er echt gaat komen.

De geruchten over een vierde seizoen lijken gestaafd te worden door het feit dat de opnames, (bron: Production Weekly), voor het vierde seizoen op 17 september 2018 van start zullen gaan in Vancouver. Deze opnames zullen tot eind februari 2019 gaan duren.

Amazon moet het nieuws nog bevestigen. Het vierde seizoen zal dan ergens laat in 2019 van start gaan. Dit terwijl er nog geen startdatum is voor het derde seizoen dat zeker in 2018 te zien zal zijn bij Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman uit 1962 van Philip K. Dick. In Nederland is het boek vertaald als Laarzen in de nacht. In het boek omschrijft Dick de wereldsituatie uitgaande van de fantasie dat de Asmogendheden de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

In de serie, met onder andere Alexa Davolos, Rufus Sewell, Joel de la Fuente en Luke Kleintank in de hoofdrollen, zien we een alternatieve geschiedenis waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord van Franklin D. Roosevelt in 1933.

Wat denk jij van een vierde seizoen?


Vorige aflevering
Fire from the Gods
Fire from the Gods
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00