Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde en laatste seizoen voor The Leftovers

The Leftovers keert in het nieuwe jaar terug, maar neemt in datzelfde jaar ook afscheid van de kijker. HBO heeft de serie voor een derde seizoen vernieuwd, dat tevens ook het laatste seizoen zal zijn. De serie, met Justin Theroux in de hoofdrol, keert volgend najaar terug op de buis. Waar de derde reeks gaat plaatsvinden en welke van de huidige castleden terugkeren, is overigens nog niet bekend.

''Met veel enthousiasme heten we Damon Lindelof, Tom Perrotta en het andere buitengewone talent achter The Leftovers opnieuw welkom voor het derde en laatste seizoen.'', laat HBO-president Michael Lombardo weten in een verklaring. ''De show heeft zich de afgelopen twee seizoenen bewezen als een van de meest onderscheidende HBO-series. We bewonderen dan ook de artistieke visie van Damon en respecteren zijn beslissing om het verhaal achter The Leftovers af te ronden.''

De dramaserie is sinds juni 2014 te zien bij HBO. Het eerste seizoen trok wekelijks 1,5 miljoen kijkers naar de betaalzender. Het tweede seizoen was iets minder in trek. Er keken gemiddeld 700 duizend mensen per aflevering. De seizoensfinale was op 6 december te zien.

Vorige aflevering
The Book of Nora
The Book of Nora
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
11 dec 2015 10:57 -
Hulde.
Zoals al aangegeven onder de series pagina van The Leftovers: Ik hou van HBO. :P

Jammer dat het 3e seizoen tevens het laatste zal zijn maar wel mooi dat HBO een einde gunt aan deze geweldige serie.
Reageer
avatar_JanWillemK
11 dec 2015 11:03
Ik moet toch nog even wat zeggen.
Wat was de finale van seizoen 2 mooi in elkaar gezet zeg !
Reageer
avatar_Javelin
17 dec 2015 10:08
Aangezien ik altijd zeer veel waarde hecht aan jouw recensies en reacties op series denk ik dat ik deze dan ook maar mee ga nemen Dubst3p. Volgens jou de moeite waard dus dan moet het goed komen ;)
Reageer
avatar_JanWillemK
17 dec 2015 14:20
Dank je wel, doet me deugd dat je me reacties waardeert!
Reageer
The Leftovers