Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Knick

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Knick. We geven drie DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Knick
The Knick is de nieuwe baanbrekende dramaserie van Oscar-winnend regisseur Steven Soderbergh, met in de hoofdrol Oscar-kandidaat Clive Owen. Het is het begin van de twintigste eeuw, en het Knickerbocker Hospital (bijnaam 'The Knick') in hartje New York kampt met geldproblemen en een grote uitstroom van rijke patiënten. De hoop is gevestigd op Dr. Thackery (Clive Owen) die, samen met de chirurgen, de zusters en het andere personeel worstelt om zichzelf en het ziekenhuis boven water te houden. The Knick biedt een fascinerend perspectief op een aantal belangrijke kwesties van het begin van de twintigste eeuw (waarvan de meeste tegenwoordig nog steeds relevant zijn), zoals rassenverhoudingen, klassenverschillen, snelle (en ongereguleerde) wijzigingen in farmaceutisch beleid, drugsverslaving en meer. The Knick heeft bovendien een geweldige cast, met André Holland (Dr. Algernon Edwards), Juliet Rylance (Cornelia Robertson), Eric Johnson (Dr. Everett Gallinger), Michael Angarano (Dr. "Bertie" Chickering Jr.), Eve Hewson (Lucy Elkins) en meer!
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Warner Home Video
Acteurs: Clive Owen, André Holland, Jeremy Bobb, Juliet Rylance, Eve Hewson, Cara Seymour
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van The Knick:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van The Knick. Clive Owen speelt het personage John W. Thackery in The Knick. Het personage van John W. Thackery is deels gebaseerd op een historisch persoon. Welk van de onderstaande feiten gaat niet over deze persoon?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
This Is All We Are
This Is All We Are
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Knick