Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Killing alweer gecanceld

Een jaar nadat AMC The Killing na twee seizoenen cancelde, cancelt het netwerk de serie weer na het derde seizoen.

In een statement zegt AMC, "We hebben de moeilijke beslissing genomen om niet verder te gaan met een vierde seizoen van The Killing. We willen onze geweldige partners van Fox Television Studios, bedenker Veena Sud, en de buitengewone cast en toegewijde fans bedanken".

Fox Television Studios, die de serie produceert, heeft ook verklaring vrijgegeven, "Fox Television Studios is enorm trots op alle drie seizoenen van The Killing. We zijn in het bijzonder dankbaar dat we een unieke deal met AMC klaar hebben weten spelen voor het derde seizoen waarin een gedurfde partnerschap met Netflix opgenomen was. Hoewel we graag een vierde seizoen hadden willen produceren voor AMC, is FTVS iedereen die betrokken was bij deze serie enorm dankbaar: onze briljante cast, geleidt door Mireille Enos, Joel Kannaman en Peter Sarsgaard van seizoen drie, onze uitvoerend producent, Veena Suf, een opmerkelijk schrijf- en productieteam, en een onvermoeibare en toegewijde crew. Maar bovenal wil FTVS de geweldige fans van The Killing bedanken, die hun waardering voor de show keer op keer hebben geuit".
Vorige aflevering
Eden
Eden
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
12 sep 2013 18:06 -
Heel erg jammer dat de serie weer gecanceld is. Hopelijk neemt een andere zender de serie over.
Reageer
avatar_anonymous
13 sep 2013 18:58 -
Jammer!!
Reageer
avatar_Joelie
16 sep 2013 09:29 -
Ik hoop dat Netflix het in zijn geheel wil overnemen. Ben er net aan begonnen op Netflix, hoop dat het doorgaat.
Reageer
avatar_Bucanier
30 sep 2013 19:34 -
heel heel jammer een geweldige serie wat je constant bezig hield van wie is nu de dader ? ook het laatste seizoen met die verdwenen kinderen 21 stuks was geweldig, ze hebben zo de serie afgebroken bij deel 12, als ze dan toch willen stoppen , maak er dan een goed einde van .Maar niet zo dus
Reageer
The Killing