The Incredible Dr. Pol

8.6 / 10
43 min
Documentaire
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat in een programma van RTL 4 op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts dr. Pol.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen, met of zonder hun gezin, op het platte land van het Amerikaanse Michigan kunnen zich vanaf nu inschrijven.De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire televisieserie The Incredible Dr. Pol op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan centraal staat. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijd meedraaien in Pol’s praktijk. De eigenzinnige Pol – inmiddels 75 jaar – zal hen testen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van dr. Pol?

De serie is volgend jaar te zien bij RTL 4. Aanmelden kan hier.
Vorige aflevering
Episode 10
19x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00