The Incredible Dr. Pol

8.7 / 10
43 min
Documentaire
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat in een programma van RTL 4 op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts dr. Pol.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen, met of zonder hun gezin, op het platte land van het Amerikaanse Michigan kunnen zich vanaf nu inschrijven.De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire televisieserie The Incredible Dr. Pol op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan centraal staat. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijd meedraaien in Pol’s praktijk. De eigenzinnige Pol – inmiddels 75 jaar – zal hen testen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van dr. Pol?

De serie is volgend jaar te zien bij RTL 4. Aanmelden kan hier.
Vorige aflevering
Dhole Lotta Love
16x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2