Good Witch

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hallmark geeft Good Witch een vijfde seizoen

Hallmark Channel heeft op 26 juli aangekondigd dat Good Witch een vijfde seizoen gaat krijgen.

Het vierde seizoen is op 1 juli geëindigd en nu al is er goed nieuws over de goede heks. Hallmark Channel heeft er geen gras over laten groeien en binnen een maand besloten dat de fantasy-komedie Good Witch een vijfde seizoen gaat krijgen. De aankondiging werd gedaan op de zomer Television Critics Association pers tour.

De originele familieserie is een solide presteerder voor de kabelzender, waarbij de kijkersaantallen min of meer stabiel blijven. Good Witch staat gerangschikt als Hallmark’s top primetime serie. Good Witch is gebaseerd op de zevendelige filmreeks over de goede heks Cassandra 'Cassie' Nightingale en haar tienerdochter Grace. Met Catherine Bell als Cassie en Bailee Madison als Grace.

Het vijfde seizoen staat gepland om in 2019 van start te gaan bij de familiezender Hallmark.

Vorige aflevering
The Bird
The Bird
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00