Good Witch

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hallmark geeft Good Witch een vijfde seizoen

Hallmark Channel heeft op 26 juli aangekondigd dat Good Witch een vijfde seizoen gaat krijgen.

Het vierde seizoen is op 1 juli geëindigd en nu al is er goed nieuws over de goede heks. Hallmark Channel heeft er geen gras over laten groeien en binnen een maand besloten dat de fantasy-komedie Good Witch een vijfde seizoen gaat krijgen. De aankondiging werd gedaan op de zomer Television Critics Association pers tour.

De originele familieserie is een solide presteerder voor de kabelzender, waarbij de kijkersaantallen min of meer stabiel blijven. Good Witch staat gerangschikt als Hallmark’s top primetime serie. Good Witch is gebaseerd op de zevendelige filmreeks over de goede heks Cassandra 'Cassie' Nightingale en haar tienerdochter Grace. Met Catherine Bell als Cassie en Bailee Madison als Grace.

Het vijfde seizoen staat gepland om in 2019 van start te gaan bij de familiezender Hallmark.

Vorige aflevering
The Dinner
06x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2