Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

A&E's The Glades gecanceld, Longmire vernieuwd

Er zal geen vijfde seizoen komen voor A&E's veteranen drama The Glades, ondanks dat de serie een kijkcijferpiek haalde tijdens de meest recente finale. De maandagavond serie eindigde zijn vierde seizoen met 3,4 miljoen kijkers in totaal. Helaas betekent het cancelen dat de fans geen afsluiting krijgen op de grote finale cliffhanger.

Het cancelen van The Glades komt terwijl A&E middenin de afronding zit van een vernieuwing van Longmire met producer Warner Horizon Television. Longmire nam een grote stap voorwaarts naar een derde seizoen toen uitvoerend producent John Coveny dit meldde op Twitter.


Vorige aflevering
Tin Cup
Tin Cup
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_rickii
31 aug 2013 15:07 -
Hoe kunnen ze nu een serie die al een paar seizoenen draait cancelen zonder fatsoenlijk einde. Dat televisienetwerken daar niet over naar denken!!
Reageer
avatar_JanWillemK
31 aug 2013 17:50 -
Dit is één van de redenen waarom series eigenlijk geen cliffhangers moeten hebben :P
Reageer
avatar_JessicaD
31 aug 2013 18:37 -
Nja er zou gewoon eigenlijk een regel moeten komen dat wanneer ze een serie cancelen dat ze verplicht nog 1 afsluitende aflevering moeten maken. Heb nu al zoveel series waarvan ik nog steeds wil weten hoe het verder gaat.
Reageer
avatar_anonymous
01 sep 2013 11:19 -
Een serie die leuk is en goed wordt bekeken maar toch is gecanceld, snap ik niet. Als ze willen stoppen met de serie dan zou het leuk zijn om een korter seizoen te maken en alles af te sluiten. Ga The Glades wel missen.
Reageer
avatar_anonymous
02 sep 2013 19:40 -
Achterlijke gladiolen lekker spannend stoppen ze er mee, als het dan niet meer loopt, oké, maar het loopt nog prima, blijven pannenkoeken die Amerikanen
Reageer
The Glades