The Flash (2014)

8.1 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Helgoned geeft "The Flash (2014) - Seizoen 6 (DVD)" een 7.
Geschreven door Helgoned op 25 juli 2021.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Flash (2014) - Seizoen 6 (DVD)

Het zesde seizoen van The Flash betekent een terugkeer naar de kracht van de eerste seizoenen.

Het is lastig om het zesde seizoen van The Flash te beschrijven zonder heel veel weg te geven, ook van diverse andere series uit het universum zoals Batwoman, Green Arrow, Legends of Tomorrow en Supergirl. Barry Allen alias The Flash (Grant Gustin, Glee) en zijn echtgenote Iris West-Allen (Candice Patton, The Game (2014)) hebben hun dochter Nora verloren en moeten dit zien te verwerken. Net als het lijkt dat ze langzaam opkrabbelen worden ze geconfronteerd met een kolossaal zwart gat boven Central City.

Barry Allen denkt dat hij met het reizen in de tijd een grote ramp kan voorkomen. Daarbij weten we ook van andere series dat er nog een donkere wolk boven de familie Allen hangt. Die spanning hangt boven alle afleveringen van dit seizoen. Er wordt een groot aantal nieuwe karakters geïntroduceerd en het aantal ontwikkelingen volgt elkaar in hoog tempo op. Daarnaast weet The Flash elke aflevering natuurlijk ook weer een schurk in te rekenen.

© The CW


Ik vond het vijfde seizoen al een verbetering ten opzichte van daarvoor, gelukkig zet dit zesde seizoen deze ontwikkeling door.

Ik vond het vijfde seizoen al een verbetering ten opzichte van daarvoor, gelukkig zet dit zesde seizoen deze ontwikkeling door. Er zijn veel nieuwe personages waarbij ik vooral Chester P. Runk (Brandon McKnight, Friends with Benefits) kon waarderen: een hyperactieve wetenschapper die zorgt voor chaos en veel nieuwe inzichten.

Ook Allegra Garcia (Kayla Compton, Making Moves) is een interessant personage, een meta die als reporter een belangrijke rol gaat spelen in het team. Met al die ontwikkelingen en nieuwe rollen helpt het niet dat het seizoen in plaats van de reguliere tweeëntwintig maar negentien afleveringen telt vanwege de wereldwijde Corona-crisis en er geen echte seizoensfinale is.

De Nederlandse dvd kent ondertiteling in het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Engels, in de laatste vier talen is ook audio opgenomen. Er staan negentien afleveringen op vier dvd's. Op die dvd’s zijn van negen afleveringen weggesneden scènes bijgevoegd. De hoes is enigszins onduidelijk, maar er is een audiocommentaar bij een speciale zwart-wit aflevering van Kiss Kiss Breach Breach Noir. Dat audiocommentaar van producent Eric Wallace is in ieder geval onderhoudend.

Tot slot is er een kort filmpje met bloopers, een zogenaamde gag reel. De opname van de hoogtepunten van DC TV's Comic-Con Panels San Diego 2019 die op de Amerikaanse dvd is opgenomen, heeft de Europese dvd helaas niet gehaald, daarvoor zul je de blu-ray moeten aanschaffen.
Video on youtube
Volg The Flash (2014)
Vorige aflevering
Negative (2)
Negative (2)
08x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Flash (2014)