The Flash (2014)

8.1 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Rodney Rietveld geeft "The Flash - Seizoen 2" een 9.
Geschreven door Rodney Rietveld op 17 juni 2016.
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

The Flash - Seizoen 2

Eerlijk is eerlijk, ik hou van The Flash!

Ook in het tweede seizoen gaan Barry en zijn team de strijd weer aan met Zoom en alle metahumans die hij met zich mee brengt. Altijd is het de vraag bij een serie die zo goed is gestart of het vervolg net zo goed zal zijn. Nou dat is het!
Vanaf de eerste aflevering van het tweede seizoen tot aan de laatste heb ik elke week uitgekeken naar de volgende aflevering. Barry belandt natuurlijk samen met het team wederom elke week in de problemen, maar de makers weten je continu te boeien en mede door cross-overs met Arrow blijft het leuk om naar te kijken.

Nadat Barry in het eerste seizoen meer bezig was zichzelf te ontdekken, staat er in seizoen 2 een waardige Flash die zijn hand nergens voor om draait. Caitlin, Cisco en Iris zijn ook weer van de partij en gelukkig worden er wat nieuwe karakters geïntroduceerd en gaan er weer een paar weg. Omdat Barry aan het eind van seizoen 1 de poorten naar Earth 2 volledig heeft opgezet zijn de mogelijkheden van de serie oneindig en hier wordt dan ook vol gebruik van gemaakt. Barry moet de strijd aan gaan met vele nieuwe metahumans maar we komen ook de doppelgangers van heel veel hoofdrolspelers tegen, zonder jullie al teveel te verklappen.

Altijd is het de vraag bij een serie die zo goed is gestart of het vervolg net zo goed zal zijn. Nou dat is het!

Wat ik wel kan verklappen is dat de chemie tussen de acteurs alleen maar is toegenomen. Zal het nou eindelijk eens ontvlammen tussen Barry en Iris? Het verhaal alleen al is zeer leuk om naar te kijken maar wat dit seizoen echt voorop stond was het mysterie. Wie is nou Zoom? En wie is het die Zoom gevangen houdt in het masker? (iets verderop in het seizoen). Het mysterie werkt en je gaat je toch afvragen wie het zijn. Het maakt de serie er echt veel leuker op.

© The CW


Eerlijk is eerlijk, ik hou van The Flash!

Zonder al te veel weg te geven, want ik kan nog wel uren doorgaan, raad ik echt iedereen aan om de serie te gaan kijken. Je moet wel van een beetje science-fiction houden en natuurlijk sommige dingen met een korreltje of pak zout nemen, maar het is ook geen CSI. Ben je echter fan van Daredevil, Gotham en Jessica Jones dan zou ik deze toch meenemen. Natuurlijk is The Flash niet zo donker als deze series maar het is wel een welkome verrassing in dit genre. De humor is goed en de verhaallijn ook.

Veel plezier alvast!
Volg The Flash (2014)
Vorige aflevering
Negative (2)
Negative (2)
08x20
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_seriefan90
17 jun 2016 12:16 -
top recencie beter dan dit had ik het niet kunnen zeggen.
Reageer
avatar_RLS90
17 jun 2016 17:05 -
Ik vind dat je Daredevil enorm te kort doet, door The Flash hiermee te vergelijken. The Flash is een prima wegkijkserie, maar in mijn ogen absoluut geen pareltje dat een 9,5 verdiend. Persoonlijk vind ik dat de serie niet echt 'volwassen' is zoals Arrow. (Alhoewel van laatst genoemde het laatste seizoen ook niet top te noemen was..)
Reageer
avatar_Javelin
17 jun 2016 17:12
Ik heb het tweede seizoen een 9 gegeven omdat het voor veel series moeilijk is om hetzelfde niveau vast te houden. Arrow is alsmaar slechter geworden en met toevoegingen als the atom en black canarie ook niet echt serieus meer te noemen. Het 3e seizoen van Arrow was slecht en het 4e niet veel beter. Ook het 2e seizoen van daredevil laat te wensen over en haalt het niveau van de 1e ook lang niet. Daarom vind ik the flash een uitzondering met 2 hele goede seizoenen achter elkaar. Maar iedereen zijn mening natuurlijk.
Reageer
The Flash (2014)