Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Flash

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Flash (2014). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Flash
Barry heeft het zwarte gat weten te stoppen, maar is door zijn ervaringen in seizoen 1 en het feit dat Ronny hierbij om het leven gekomen is nu erg op zichzelf. Een nieuw gevaar dient zich aan wanneer blijkt dat het zwarte gat de poort geopend heeft naar een parallel universum. Vanuit dit universum (Earth 2 genaamd) zijn 2 nieuwe mensen met supersnelheid naar Barry's wereld (Earth 1) gekomen; een andere Flash genaamd Jay Garrick en de superschurk Zoom. Zoom stuurt met regelmaat nieuwe metahumans vanuit Earth 2 naar Earth 1 om Barry te doden. Behalve van Jay Garrick krijgt Barry ook steun van de Dr. Harrison Wells van Earth 2, die volgens eigen zeggen verantwoordelijk is voor de creatie van Zoom. Maar in de midseizoensfinale overtuigd Zoom hem om Barry's krachten af te nemen, door hem te beloven dat hij zijn dochter terugkrijgt als hij hem helpt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Rick Cosnett, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Candice Patton, Grant Gustin
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 36,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen The Flash (2014):
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The Flash. Een aantal castmembers van The Flash speelden ook in Prison Break. Welke van onderstaande acteurs behoort niet tot dit rijtje?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_ellenvangenechten10
04 nov 2016 08:35 -
Maken mensen uit België eigenlijk ook een kans? Want ik speel vaak mee, maar weet eigenlijk niet of dat wel zin heeft...
Reageer
avatar_CC11
04 nov 2016 08:40
Iedereen zal ongetwijfeld evenveel kans maken maar vergeet niet dat er intussen 112.000 leden zijn, al zullen die uiteraard niet allemaal deelnemen.
Reageer
avatar_seriefan90
11 nov 2016 15:32
nee alleen mensen uit Nederland maken kans (lol)
Reageer
The Flash (2014)