The Flash (2014)

8.1 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Flash

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Flash (2014). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Flash
Barry heeft het zwarte gat weten te stoppen, maar is door zijn ervaringen in seizoen 1 en het feit dat Ronny hierbij om het leven gekomen is nu erg op zichzelf. Een nieuw gevaar dient zich aan wanneer blijkt dat het zwarte gat de poort geopend heeft naar een parallel universum. Vanuit dit universum (Earth 2 genaamd) zijn 2 nieuwe mensen met supersnelheid naar Barry's wereld (Earth 1) gekomen; een andere Flash genaamd Jay Garrick en de superschurk Zoom. Zoom stuurt met regelmaat nieuwe metahumans vanuit Earth 2 naar Earth 1 om Barry te doden. Behalve van Jay Garrick krijgt Barry ook steun van de Dr. Harrison Wells van Earth 2, die volgens eigen zeggen verantwoordelijk is voor de creatie van Zoom. Maar in de midseizoensfinale overtuigd Zoom hem om Barry's krachten af te nemen, door hem te beloven dat hij zijn dochter terugkrijgt als hij hem helpt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Rick Cosnett, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Candice Patton, Grant Gustin
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 36,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen The Flash (2014):

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The Flash. Een aantal castmembers van The Flash speelden ook in Prison Break. Welke van onderstaande acteurs behoort niet tot dit rijtje?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Masquerade
Masquerade
07x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_ellenvangenechten10
04 nov 2016 08:35 -
Maken mensen uit België eigenlijk ook een kans? Want ik speel vaak mee, maar weet eigenlijk niet of dat wel zin heeft...
Reageer
avatar_CC11
04 nov 2016 08:40
Iedereen zal ongetwijfeld evenveel kans maken maar vergeet niet dat er intussen 112.000 leden zijn, al zullen die uiteraard niet allemaal deelnemen.
Reageer
avatar_seriefan90
11 nov 2016 15:32
nee alleen mensen uit Nederland maken kans (lol)
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00