Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Flash (2014) en Jane the Virgin krijgen volledig seizoen

The CW heeft voor zowel The Flash (2014) als voor Jane the Virgin een volledig seizoen besteld. Dat houdt in dat The Flash (2014) 23 afleveringen gaat krijgen, en Jane the Virgin 22 afleveringen. Op dit moment is The Flash (2014) de best bekeken serie bij The CW en bij Jane the Virgin deed aflevering twee het zelfs beter dat de première.

“We hadden een geweldig begin van het nieuwe seizoen dit jaar, met The Flash (2014) als onze best bekeken serie première ooit, en met Jane the Virgin die erkend is als de beste nieuwe serie door critici over de hele wereld,” vertelt The CW directeur Mark Pedowitz. “Tijdens de laatste drie seizoenen is het onze missie geweest om te groeien en ons kijkerspubliek uit te bereiden, om ook de lat steeds hoger te leggen van de kwaliteit en impact van onze nieuwe series. The Flash (2014) en Jane the Virgin hebben beide onze verwachtingen overtroffen. Ik ben dan ook zeer blij dat ik kan aankondigen dat beide series een order hebben gekregen om een volledig fantastisch seizoen te gaan maken.”

The Flash (2014) had op de premièreavond op het hoogtepunt 6,1 miljoen kijkers, dat is zelfs hoger dan het debuut van The Vampire Diaries in 2009. Jane the Virgin had 1,63 miljoen kijkers, het hoogste ooit op een maandagavond in bijna twee jaar voor The CW. The CW hoopt een derde goede serie te pakken te hebben als ze halverwege het seizoen 2014-2015 Rob Thomas’ iZombie gaan lanceren.

Wat vind jij van The Flash (2014) en Jane the Virgin, denk je dat een volledig seizoen terecht is?
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JessicaD
23 okt 2014 14:08 -
Daar ben ik het absoluut mee eens, het zijn beide topseries. Bij The Flash zouden de special effects nog iets beter kunnen, maar beide hebben topacteurs en -actrices en het verhaal is interessant en wordt leuk gebracht.
Reageer
avatar_anonymous
25 okt 2014 12:32
Vooral Jane the Virgin is echt too. Ik was een beetje verbaasd na alle erg goede kritieken van de serie (op basis van het concept), maar de lovende recensies zijn terecht. Met The Affair en How to Get Away with Murder is Jane the Virgin de beste nieuwe serie tot nu toe. Ik ben nu al een fan van Gina Rodriguez. De serie moet alleen wel oppassen dat zij niet te ver doordrijft met de plotwendingen. Sommige wendingen voelen een beetje te gekunsteld aan (de intriges en wie met wie gaat, enzovoort). Maar Jane the Virgin raad ik iedereen aan.
Reageer
The Flash (2014)