The Flash (2014)

8.1 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Kort negende seizoen allerlaatste voor The Flash (2014)

Het is officieel, het komende negende seizoen van The Flash (2014) zal de laatste gaan zijn, en het wordt een kort seizoen.

Het zat al in de pijpleiding toen Grant Gustin (Barry Allen/The Flash) slechts een contract tekende voor één jaar en vijftien afleveringen.

Nu is officieel bekend gemaakt dat het negende seizoen dat in 2023 te zien zal zijn slechts dertien afleveringen zal gaan krijgen en dat het negende seizoen tevens de allerlaatste zal zijn van The CW superheldenserie.


Naast Gustin zullen ook Candice Patton en Danielle Panabaker terugkeren in het korte laatste seizoen. Jesse L. Martin heeft zich vastgelegd voor een pilot van NBC The Irrationals en zal in slechts vijf afleveringen te zien zijn. Dit kan meer worden als NBC na het zien van de pilot geen serie gaat bestellen.

“Negen seizoenen! Negen jaar Central City redden en het publiek meenemen op een emotionele reis vol hart, humor en spektakel. En nu heeft Barry Allen het starthek voor zijn laatste race bereikt', zei The Flash (2014) executive producer/showrunner Eric Wallace. “Zoveel geweldige mensen hebben hun talenten, tijd en liefde gegeven om deze geweldige serie elke week tot leven te brengen. Dus, terwijl we ons voorbereiden om de ongelooflijke erfenis van de serie te eren met een spannend laatste hoofdstuk, wil ik onze fenomenale cast, schrijvers, producers en crew door de jaren heen bedanken die hebben geholpen om The Flash (2014) zo'n onvergetelijke ervaring te maken voor het publiek wereldwijd."
Video on youtube
Vorige aflevering
Negative (2)
Negative (2)
08x20
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_chielmans21
11 aug 2022 10:35 -
Maar 1 ding wil ik op Netflix elke dag kijken tot volgend jaar november doen asjeblieft ik hou deze film leukste the flash om te kijken
Reageer
avatar_svandenberg86
11 aug 2022 13:56
Geen idee wat je bedoeld. Maar ik ben blij dat dit nu gaat stoppen. Het is mooi geweest na 9 seizoenen en eigenlijk al veel eerder.
Reageer
The Flash (2014)