Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC Two geeft The Fall een derde seizoen

Gibson en Spector krijgen van de BBC Two een laatste acte. Het derde seizoen zal vijf afleveringen krijgen en de productie zal laat in 2015 beginnen om vroeg in 2016 te worden uitgezonden. Het tweede seizoen eindigde met een redelijke cliffhanger en het verhaal zal worden afgerond volgens de volgende tweet van de BBC: “Het kat en muis spel tussen Gibson en Spector heeft één laatste handeling uit te spelen. Wie zal er gaan winnen? #TheFall zal terugkeren.”

Hieronder de officiële teaser video die de BBC uitbracht over het vernieuwde derde seizoen:
Video on youtube


Beide hoofdrolspelers Gillian Anderson en Jamie Dornan zullen terugkeren voor het derde, en wellicht laatste seizoen. Ondanks dat het tweede seizoen van The Fall tegenvallende kijkcijfers had is het te danken aan de goede kritieken en de internationale uitstraling dat het open einde van seizoen twee nu afgerond gaat worden.

BBC controller van drama commissioning Ben Stephenson, zei: "Het verhaal is nog lang niet voorbij. Allan Cubbit kent het eindspel al vanaf het begin. Het kat en muis spel tussen Gillian en Jamie heeft één laatste handeling uit te spelen. Wie zal winnen?"

"Ik wil dat programmamakers naar BBC Two komen om hun meest onderscheidend werk te doen. Daarom ben ik blij dat Allan Cubitt en het team terugkomen voor een derde seizoen van The Fall. Dit is een demonstratie van de aanhoudende sterke drama op de BBC Two.", verklaarde BBC Two controller Kim Shillinglaw.

Seriemaker Allan Cubitt voegde hier het volgende aan toe: “We willen de BBC bedanken: Kim Shillinglaw, Ben Stephenson en Stephen Wright voor het tonen van zoveel vertrouwen in het drama dat we hebben gecreëerd met Artists Studio. De cliffhanger van seizoen twee werd bedacht in de hoop om de personages en de thema’s, die de kern vormen van The Fall, verder te verkennen. We zijn dankbaar voor deze gelegenheid door de BBC."

Ben jij blij dat The Fall is vernieuwd?

Gillian Anderson en Allan Cubitt

Vorige aflevering
Episode Six
Episode Six
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_monique1963
31 Mei 2015 22:36 -
Fijn dat er nog een derde seizoen komt, alle vragen wegwerken.... Boeiende serie!
Reageer
avatar_Bartwin
15 sep 2015 11:18 -
Yes! Spannende en goed geschreven serie, ben benieuwd naar de finale.
Reageer
The Fall