Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Event wordt opnieuw uitgezonden in januari

De kijkcijfers voor de drama serie "The Event" van NBC zijn niet echt hoog, maar het netwerk (en de acteurs) geven niet op. Afgelopen zaterdag kwamen er fans van de serie bijeen voor het hoofdkantoor van NBC in Los Angeles, daar vertelde ze dat de serie in januari een doorstart zal maken om meer kijkers te trekken.

"We zullen eerst onze 13 afleveringen uit gaan zenden gevolgd door een pauze en zullen dan terugkomen met een uur durende compilatie van de eerste 13 afleveringen, zodat iedereen weer bij is met het verhaal" vertelde Bill Smitrovich. "Ik hoop dat hierdoor de kijkcijfer zullen stijgen." Bill speelt de Vice-voorzitter Raymond Jarvis in de serie.

Sinds de première van de serie, zit de serie in een neerwaartse spiraal als het gaat om de kijkcijfers. De laatste aflevering van de serie trok 5,4 miljoen kijkers. De serie verdiende wel een order voor een volledig seizoen door NBC.

"De kijkcijfers zijn één van de variabelen waar we geen controle over hebben," zei Blari Underwood (President Elias Marinez). "Er is stevige concurrentie van Dancing With the Star, voetbal en de nummer 1 komedie serie Two and a Half Men. Ook is dit het soort genre zoals 24 en Lost waar kijkers pas het tweede seizoen komen kijken omdat mensen er eerst in moeten komen. Meestal kijken ze het eerste seizoen als de dvd uit is. Daarna heb je groter publiek. Ook is de serie aan 200 landen verkocht voordat het in première ging dus er is stimulans om met de serie door te gaan. We bevinden ons op een goeie plek."

Als de kijkcijfers blijven tegen vallen van The Event dan zal er afscheid worden genomen in mei, de schrijvers hebben een begin gemaakt voor een einde, mocht het zover komen verklaarde Ritter (Jean Walker). Maar niemand die daar aan denkt. "Maar goed, de kijkcijfers zijn nog niet de meest ideale maar veel mensen kijken de serie op DVR (Digitale Video Recorder)."

Maar dan iets anders, waar komen Simon, Sophia (laura Innes) en Thomas (Clifon Collins Jr) vandaan? Een paar acteurs zoals Dale weten het antwoord, maar de meeste van de acteurs inclusief Collins niet. In plaats daarvan heeft Collins wat onderzoeken gedaan en denkt dat wetenschappelijke techniek hierbij een rol kan spelen. "Ik doe veel onderzoek, ben namelijk erg nieuwsgierig" zei hij tegen de fans. "Er is zoveel van de serie gebaseerd op het echte werk, dat is de reden waarom ik op onderzoek uit ga, of het nu klonen, kabouters of andere dingen van die aard zijn, het is echt fascinerend. Ik kan bijna zien waar het naartoe gaat. Als de producenten bepaalde dingen vrijgeven, dan denken ze dat ik niet weet wat het is, maar omdat ik veel onderzoek weet ik het."
Terwijl Ritter denkt dat Sophia en de rest tijd reizigers zijn uit de toekomst, denken andere acteurs meer aan andere (aliens) theorieën.

Wat het precies zal zijn moeten we afwachten. En of de pauze goed zal doen voor de serie is nog maar de vraag, bij FlashForward had het in ieder geval niet geholpen.
Vorige aflevering
Arrival
Arrival
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_seriefan90
22 aug 2011 18:23 -
ik hoop echt dat de serie nog een tijdje doorgaat het is zeker beter dan flashfoward.
Reageer
avatar_anonymous
30 apr 2013 10:09 -
@KoNijn haha moet je zeker doen! Het is maar mijn mening. :)
@NGroen Ik ben blij dat je de serie zo leuk vindt. Veel kijkplezier!
Reageer
avatar_anonymous
30 apr 2013 10:21 -
@KoNijn haha moet je zeker doen! Het is maar mijn mening. :)
@NGroen Ik ben blij dat je de serie zo leuk vindt. Veel kijkplezier!
Reageer
The Event