Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Crimson Field

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Crimson Field. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Crimson Field
Deze indrukwekkende Britse dramaserie volgt het wel en wee van een team van artsen, verpleegkundigen en vrouwelijke vrijwilligers tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het drukke noodhospitaal in Noord-Frankrijk waar zij werken is in feite een tent, niet ver van de frontlinie. Dag in dag uit zetten de mannen en vrouwen hier alles op alles om zoveel mogelijk gewonden op te lappen, zodat de oorlogsmachine kan doordraaien. Daarbij komt ook veel geestelijk leed om de hoek kijken; de gewonden zijn vaak zwaar getraumatiseerd door wat ze in de loopgraven hebben meegemaakt. Het verhaal begint als Kitty Trevelian besluit de narigheid uit haar verleden achter te laten en zich met twee andere jonge vrouwen, Flora Marshall en Rosalie Berwick, aan te melden als vrijwilliger. Wanneer de drie aan land gaan in Boulogne, belanden ze direct in de harde werkelijkheid van de oorlog.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Just
Acteurs: Alice St. Clair, Kevin Doyle, Oona Chaplin, Hermione Norris
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 14,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van The Crimson Field:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van The Crimson Field. Ondanks de vele positieve reacties over het eerste seizoen van The Crimson Field is de stekker er door BBC One na één seizoen uitgetrokken. Wat gaf BBC One als reden waarom dit is gebeurd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
02 okt 2015 17:56 -
De link werkt niet?
Reageer
The Crimson Field