The Brink

6.6 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
NielsvanRens geeft "The Brink - Seizoen 1" een 7.
Geschreven door NielsvanRens op 20 september 2015.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Brink - Seizoen 1

Humor, nucleaire wapens, Derde Wereldoorlog. Drie begrippen die The Brink een succes maken. Een verhaspeling van een komende Derde Wereldoorlog die moet worden opgelost door een aantal losers. The Brink speelt zich af in de VS en een aantal buurlanden. In deze typische Amerikaanse serie wordt de Amerikaanse regering toch wel een beetje voor schut gezet. We zien Walter Larson (Tim Robbins) als secretaris van het Witte Huis. Deze seksistische ambtenaar komt in de problemen door samen met zijn compagnon Alex Talbot (Jack Black) een nucleaire oorlog te starten. Walter moet zijn problemen goed maken en hij komt met de meest hilarische smoezen.

Alex Talbot is een mislukkeling. Hij heeft geen vrienden en is ontzettend onhandig. Samen met zijn partner Rafiq komt hij in de problemen als hij per ongeluk in het nucleaire programma verzeild raakt. Hij gaat ‘undercover’ bij de Gestapo van Pakistan omdat hij op een onhandige manier met deze beweging te maken krijgt.

Als laatste verhaal zijn er dan ook nog de twee beste F16 piloten van de VS die drugs delen op hun vliegdekschip. Het klinkt absurd, maar het kan allemaal in The Brink. Deze twee mannen genaamd Z-Pack en Jammer zijn, zoals de andere personages, onhandig, behoorlijk onhandig. Ze komen in allerlei verschillende problemen door bijvoorbeeld drugs in te nemen voordat ze een F16 gaan besturen.

Oké oké, genoeg van deze verhaallijn. Wat is er nou belangrijk in The Brink? Het is toch vooral de flauwe humor. Ken je ‘The Naked Gun’? Nou, het lijkt daar op. Oversekste humor, humor die nergens op slaat enz. Je moet er wel van houden, maar als je er van houdt, is het een geniale serie.

De cliffhangers zijn wat minder. Het ‘Oeh-wat-zal-er-de-volgende-keer-gebeuren-effect’ zit niet vaak aan het einde van een aflevering. Jammer, want zo haken veel kijkers snel af. Dan moeten ze het toch hebben van de kijkers die zin hebben om een simpele serie te kijken. Natuurlijk is dit ook een leuk tijdverdrijf. Het mooiste aan The Brink is toch wel dat de personen met belangrijke functies (secretaris, undercover agent, F16-piloot) de meest belachelijke dingen ondernemen. Ze doen er alles aan om een Derde Wereldoorlog te voorkomen, maar ze maken het vaak juist erger.

Conclusie: Het is een serie waarvan je moet houden. En als je een beetje houdt van die ‘flauwe’ humor, dan is dit de perfecte serie voor jou.
Volg The Brink
Vorige aflevering
There Will Be Consequences
There Will Be Consequences
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Walking Dead - Seizoen 10

7

The Flash (2014) - Seizoen 6 (DVD)

7

Swanenburg - Eerste aflevering

7.5

London Kills - Seizoen 1 (Code MyLum)

7

Turner & Hooch - Eerste aflevering

6

Virgin River - Seizoen 3

6.5