The Borgias

7.9 / 10
44 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Borgias gecanceld

De Showtime serie, gecreëerd door Academy Award winnaar Neil Jordan, zal afsluiten met de finale van het derde seizoen dat op 16 juni uitgezonden wordt in Amerika. Showtime heeft de dramaserie waarin Jeremy Irons de hoofdrol speelde gecanceld en heeft ook de plannen voor een twee uur durende afsluitende film geschrapt. De The Borgias cast bestond verder ook uit François Arnaud, Holliday Grainger, Joanne Whalley, Lotte Verbeek, Sean Harris, Thure Lindhart, Gina McKee, Peter Sullivan, Julian Bleach en Colm Feore.

Oorspronkelijk was het idee om de serie te spreiden over vier seizoenen, net als voorganger The Tudors. Maar tijdens een cruciale scène in de seizoen 3 finale keerde Irons zich tot Jordan en vertelde hem: "dit voelt als het einde van iets, dat de familie tot een eind gekomen is".

"Toen ze keken naar hoeveel het zou gaan kosten was het gewoon te duur," zegt bedenker Neil Jordan. "Ik had graag alle personages tot een goed einde gebracht. Alle acteurs waren ontstemd dat we niet meer verder konden, en ik ook".
Vorige aflevering
The Prince
The Prince
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_spinner
09 jun 2013 22:04 -
jeetje slecht nieuws :O
Reageer
avatar_anonymous
11 jun 2013 15:38 -
Dat is knap balen vond dit echt een super serie. Had wat mij betreft nog een paar seizoen en door kunnen gaan... jammer!
Reageer
avatar_Nowo
15 jun 2013 12:33 -
damn...
Reageer
The Borgias