Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen The Blacklist op Videoland

Binnenkort is het zevende seizoen van The Blacklist te bekijken in Nederland. Er is inmiddels ook al een achtste seizoen aangekondigd.

Het zevende seizoen van The Blacklist is in Amerika al halverwege met de afleveringen, dit seizoen was nog niet te bekijken in Nederland. Maar vanaf 14 maart zijn de afleveringen van het zevende seizoen ook hier te zien, vanaf zaterdag is het zevende seizoen ook te bekijken op Videoland. In februari werd er al een achtste seizoen aangekondigd van The Blacklist.


James Spader en Megan Boone in The Blacklist

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie van NBC en ging in première in 2013. In de serie geeft 's Werelds meest gezochte crimineel, ex-agent Raymond 'Red' Reddington (James Spader, The Office), zichzelf aan. Hij biedt daarbij aan om iedereen waarmee ooit heeft gewerkt aan te geven. Zijn enige voorwaarde is dat hij samen mag werken met FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone, Law & Order: Los Angeles), wat leidt tot een wonderlijke reeks gebeurtenissen die langzaam zijn ware motieven onthullen.
Vorige aflevering
Raymond Reddington: Good Night (2)
Raymond Reddington: Good Night (2)
10x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Blacklist