The Blacklist

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Blacklist krijgt achtste seizoen bij NBC

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging van start in 2013.

Momenteel is NBC in de Verenigde Staten bezig met het uitzenden van het zevende seizoen van The Blacklist. Netflix biedt het zesde seizoen aan sinds 16 januari. Dat seizoen bestaat uit 22 afleveringen.

In The Blacklist is James Spader te zien als de voortvluchtige ex-agent Raymond 'Red' Reddington, die zich op mysterieuze wijze overgeeft met een aanbod om de FBI te helpen een paar van de beste criminelen in het land op te pakken. Zijn enige voorwaarde is dat hij samen met FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone) gaat werken, wat leidt tot een wonderlijke reeks gebeurtenissen die langzaam zijn ware motieven onthullen.De Amerikaanse zender NBC heeft The Blacklist inmiddels al verlengd met een achtste seizoen, zo werd gisteren bekend. Ook daarin is James Spader weer te zien als meestercrimineel Raymond 'Red' Reddington.
Vorige aflevering
The Kazanjian Brothers
The Kazanjian Brothers
07x19
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
25 feb 2020 22:11 -
Ik ben eventjes afgehaakt, maar kan iemand mij vertellen, wat het verhaal nu is? Hoe ziet de verhaallijn er uit?
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56