Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Blacklist krijgt zesde seizoen bij NBC

NBC komt met een 22 afleveringen tellend zesde seizoen van misdaadserie The Blacklist, van Sony Pictures TV. De zender heeft nog geen definitieve beslissing genomen over de andere dramaserie van de studio, Timeless (2016).

The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde na The Voice (US) op maandagavond. Sindsdien heeft het steeds voldoende kijkers getrokken, ook toen de serie op donderdagavond werd uitgezonden. Op 16 mei zendt NBC de laatste aflevering van het vijfde seizoen uit.

Video on youtube


The Blacklist wordt gemaakt door Davis Entertainment in opdracht van Sony Pictures TV. Sony verkoopt de serie aan zenders buiten de VS en heeft bijvoorbeeld een aantrekkelijke deal met Netflix, die The Blacklist onder meer in Nederland aanbiedt. Ook Videoland biedt de serie hier aan.

In The Blacklist is James Spader te zien als Raymond (Red) Reddington, die terug is en bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth (Liz) Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot.
Vorige aflevering
Raymond Reddington: Good Night (2)
Raymond Reddington: Good Night (2)
10x22
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Blacklist