Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Famke Janssen in The Blacklist, hoofdrol in spin-off

Famke Janssen in Hemlock Grove
We kijken niet meer op van Nederlandse acteurs en actrices in buitenlandse series, maar dat neemt niet weg dat wij enorm trots zijn op deze Nederlanders die hun vrouwtje en mannetje staan in series uit Amerika, Engeland en andere landen. Zo ook Famke Janssen die we al hebben kunnen bewonderen in Hemlock Grove, How to Get Away with Murder en vele gastrollen in verschillende series.

Nu krijgt Famke Janssen een hoofdrol in de mogelijke spin-off van de NBC serie The Blacklist. Op 12 mei aanstaande wordt een zogenaamde backdoor-pilot uitgezonden in het derde seizoen van The Blacklist. Het karakter van Famke Janssen zal al op 5 mei worden geïntroduceerd in de serie. Janssen zal in The Blacklist en de mogelijke spin-off Susan ‘Scottie’ Halsted, waarvan gesuggereerd wordt dat zij de moeder van Tom Keen zal gaan spelen. Wanneer het eerste seizoen uitgezonden gaat worden en hoe de spin-off gaat heten is nog niet bekend gemaakt.

The Blacklist is een kijkcijfer kanon voor NBC met wekelijks bijna 12 miljoen kijkers. De serie is ook al vernieuwd met een vierde seizoen. Op 7 april zal het derde seizoen van The Blacklist weer van start gaan bij NBC.

Hoop jij dat een spin-off van The Blacklist er daadwerkelijk gaat komen?



The Blacklist

Vorige aflevering
Raymond Reddington: Good Night (2)
Raymond Reddington: Good Night (2)
10x22
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
31 maa 2016 10:46 -
Zo goed doet The Blacklist het al niet niet meer. Dat je aangeeft dat er wekelijks bijna 12 miljoen kijkers zijn klopt denk ik niet helemaal, dit was alleen in het 1e seizoen.. Wanneer ik een andere website raadpleeg (TV Series Finale) zie ik dat de gemiddelde kijkcijfers per week staan op 6.8 miljoen waarvan de kijkcijfers voor de laatste aflevering nog onder de 6 miljoen lagen.
Ik denk dan ook dat de spin-off niet zal komen. Mocht de spin-off er wel komen dan zal ik deze in ieder geval een kans geven.
Reageer
avatar_Mandy1966
31 maa 2016 10:56
Bijgewerkt op: 31 maa 2016 10:59
Deze cijfers zijn, volgens het persbericht, inclusief uitgesteld kijken.

averages a solid 3.0 rating among adults 18-49 and nearly 12 million total viewers when factoring in seven days of delayed viewing.
Reageer
avatar_JanWillemK
31 maa 2016 11:38
Dat verklaart een hoop :P
Reageer
avatar_Petertjuh4
31 maa 2016 19:09 -
Hm, ik vind de blacklist nog wel vermakelijk, maar om er nou een spin-off van te maken lijkt me een beetje te ver gezocht. Wel kudos voor Famke natuurlijk!
Reageer
The Blacklist