Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Big Bang Theory vestigt een record

The Big Bang Theory heeft een record gevestigd toen woensdag de opnamen van start gingen van de 276e aflevering. Daarmee is het de langstlopende multi-camera komedieserie ooit in de VS.

Het eerdere record stond op naam van Cheers met 275 afleveringen, volgens studio Warner Bros. De cast, producers en crew vierden de mijlpaal gisteren op de set. Aflevering 276 wordt in mei uitgezonden als een van de laatste afleveringen van de serie.

7332 BigBang

De langstlopende multi-camera komedieserie is The Adventures of Ozzie and Harriet, die 435 afleveringen had van 1952 tot 1966. En The Simpsons overtreft dit met 657 afleveringen sinds 1989. In Nederland komt Goede Tijden, Slechte Tijden op 4 april met de 6000e aflevering, dus zo heel spectaculair is het record van The Big Bang Theory nu ook weer niet ...

De één uur durende finale van The Big Bang Theory wordt uitgezonden op donderdag 16 mei door CBS. De serie gaat over Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, en ze hebben allemaal een hoog IQ.
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Big Bang Theory