The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Big Bang Theory vestigt een record

The Big Bang Theory heeft een record gevestigd toen woensdag de opnamen van start gingen van de 276e aflevering. Daarmee is het de langstlopende multi-camera komedieserie ooit in de VS.

Het eerdere record stond op naam van Cheers met 275 afleveringen, volgens studio Warner Bros. De cast, producers en crew vierden de mijlpaal gisteren op de set. Aflevering 276 wordt in mei uitgezonden als een van de laatste afleveringen van de serie.

7332 BigBang

De langstlopende multi-camera komedieserie is The Adventures of Ozzie and Harriet, die 435 afleveringen had van 1952 tot 1966. En The Simpsons overtreft dit met 657 afleveringen sinds 1989. In Nederland komt Goede Tijden, Slechte Tijden op 4 april met de 6000e aflevering, dus zo heel spectaculair is het record van The Big Bang Theory nu ook weer niet ...

De één uur durende finale van The Big Bang Theory wordt uitgezonden op donderdag 16 mei door CBS. De serie gaat over Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, en ze hebben allemaal een hoog IQ.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03