The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Big Bang Theory bij Veronica

Er is goed en slecht nieuws voor de fans van de CBS-serie The Big Bang Theory.

Na een korte winterbreak zijn vanaf zaterdag 16 februari weer nieuwe afleveringen van het twaalfde seizoen bij Veronica te zien. Het zijn wel de allerlaatste afleveringen die van de komedieserie zijn gemaakt.

In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica. Zo zijn in de eerstvolgende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over ‘Super Asymmetrie’ klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven... Het laatste deel van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory is vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur te zien bij Veronica.De vrienden Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory ging in 2007 van start bij CBS in Amerika. Met in totaal 279 afleveringen is het een van de langstlopende komedieseries in de tv-geschiedenis.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_fred48
06 feb 2019 17:04 -
jammer
Reageer
avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:06
Was toch al bekend dat seizoen 12 het laatste seizoen zou zijn?
Reageer
avatar_Mackey
07 feb 2019 21:28
Dan kan het nog jammer zijn;)
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Gisteren, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
Gisteren, 09:00
In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
woensdag, 15:20