The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Big Bang Theory bij Veronica

Er is goed en slecht nieuws voor de fans van de CBS-serie The Big Bang Theory.

Na een korte winterbreak zijn vanaf zaterdag 16 februari weer nieuwe afleveringen van het twaalfde seizoen bij Veronica te zien. Het zijn wel de allerlaatste afleveringen die van de komedieserie zijn gemaakt.

In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica. Zo zijn in de eerstvolgende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over ‘Super Asymmetrie’ klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven... Het laatste deel van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory is vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur te zien bij Veronica.De vrienden Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory ging in 2007 van start bij CBS in Amerika. Met in totaal 279 afleveringen is het een van de langstlopende komedieseries in de tv-geschiedenis.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_fred48
06 feb 2019 17:04 -
jammer
Reageer
avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:06
Was toch al bekend dat seizoen 12 het laatste seizoen zou zijn?
Reageer
avatar_Mackey
07 feb 2019 21:28
Dan kan het nog jammer zijn;)
Reageer

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1