Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste afleveringen The Big Bang Theory bij Veronica

Er is goed en slecht nieuws voor de fans van de CBS-serie The Big Bang Theory.

Na een korte winterbreak zijn vanaf zaterdag 16 februari weer nieuwe afleveringen van het twaalfde seizoen bij Veronica te zien. Het zijn wel de allerlaatste afleveringen die van de komedieserie zijn gemaakt.

In het slotseizoen komen de vrienden voor de laatste keer bij elkaar en raken zij wederom niet uitgepraat over hun voorliefde voor wiskunde en fysica. Zo zijn in de eerstvolgende aflevering Sheldon en Amy nog steeds van mening dat hun theorie over ‘Super Asymmetrie’ klopt en inspireert een VHS-tape uit het verleden Sheldon om niet op te geven... Het laatste deel van het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory is vanaf zaterdag 16 februari om 20.00 uur te zien bij Veronica.De vrienden Sheldon (Jim Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Raj (Kunal Nayyar) en Howard (Simon Helberg) zijn echte geeks en snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze de blonde Penny (Kaley Cuoco-Sweeting), die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

The Big Bang Theory ging in 2007 van start bij CBS in Amerika. Met in totaal 279 afleveringen is het een van de langstlopende komedieseries in de tv-geschiedenis.
Vorige aflevering
The Inspiration Deprivation
12x19
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_fred48
06 feb 2019 17:04 -
jammer
Reageer
avatar_renzoroy
06 feb 2019 17:06
Was toch al bekend dat seizoen 12 het laatste seizoen zou zijn?
Reageer
avatar_Mackey
07 feb 2019 21:28
Dan kan het nog jammer zijn;)
Reageer