The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen The Big Bang Theory

Het laatste seizoen van The Big Bang Theory start maandag 24 september op CBS. De serie, die debuteerde in 2007, heeft 10 Emmy Awards ontvangen en 7 Golden Globe-nominaties.

CBS heeft op Twitter een nieuwe trailer vrijgegeven voor het laatste seizoen van The Big Bang Theory. De video bevat een mix van oude en nieuwe scènes uit de komedieserie. Bekijk de trailer hieronder.


De komedieserie over vier nerdy wetenschappers behoort al jaren tot de best bekeken programma’s op de Amerikaanse televisie. Maar The Big Bang Theory stopt na twaalf seizoenen. Studio CBS en producent Warner kondigden in augustus aan dat het seizoen dat op 24 september van start gaat, de laatste van de serie zal zijn.

Keith Carradine keert terug in het laatste seizoen van The Big Bang Theory. Hij speelt Wyatt, de vader van Penny (Kaley Cuoco). Als de serie stopt, zijn er 279 afleveringen gemaakt. De laatste aflevering zal in mei 2019 te zien zijn.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00