Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

CBS wil meer seizoenen van The Big Bang Theory

CBS-serie The Big Bang Theory is op weg naar zijn twaalfde seizoen dat 24 september begint. Het is het laatste seizoen van de huidige pick-up van de serie en de tweejarige afspraken met de cast.

Er werd tot nu toe verondersteld dat het twaalfde seizoen tevens het laatste van de komedieserie zou zijn. Tijdens de TCA executive-sessie van zondag onthulde entertainment president Kelly Kahl van CBS echter dat seizoen 12 waarschijnlijk niet het laatste zal zijn. "We zijn in voorlopige besprekingen om de serie met Warner Bros. die het produceert te vernieuwen.”

Video on youtube


Seizoen 11 van The Big Bang Theory trok gemiddeld 18,9 miljoen kijkers. Daarmee is de serie nog steeds gerangschikt als het op een na hoogst gewaardeerde entertainmentprogramma in Amerika, na This Is Us van NBC. De hoofdrolspelers zijn de best betaalde acteurs bij Amerikaanse televisiezenders met een salaris van ongeveer $ 1 miljoen per aflevering.
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TragicError
06 aug 2018 11:08 -
Nee, nee, nee.... Het is genoeg geweest, laat dit stoppen, de humor die de eerste paar seizoenen leuk maakte, is al jaren niet meer aanwezig.
Reageer
avatar_sharky
06 aug 2018 16:30 -
ja,ja,ja….Het is nog steeds leuk,na al die jaren nog.gooi er maar meer seizoen tegenaan zo denken er veel meer over als je de kijkcijfers zie.
Reageer
avatar_Dutchfrank
06 aug 2018 16:46 -
Ik vind de serie ook nog steeds leuk. Je moet trouwens ook na de aftiteling eens de Vanity card van Chuck Lorre lezen...
Reageer
avatar_JanWillemK
07 aug 2018 08:43 -
Ik zou de serie dan puur en alleen nog maar voor Kaley Cuoco kijken. De sjeu is er al jaren vanaf.
Reageer
The Big Bang Theory