The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jerry O'Connell verschijnt in The Big Bang Theory

The Big Bang Theory, de Amerikaanse komedieserie van de zender CBS, is al jarenlang de populairste televisieserie in de Verenigde Staten. En maar liefst 7.931 leden van MijnSerie volgen The Big Bang Theory.

De serie is bezig aan het elfde seizoen, en om het spannend te houden worden er zo nu en dan nieuwe personages geïntroduceerd. Met het huwelijk van Sheldon en Amy in het verschiet vinden de makers het tijd om de fans kennis te laten maken met de broer van Dr. Cooper.

Embed from Getty Images
Jerry O'Connell

Jerry O'Connell (Ugly Betty, Las Vegas) kruipt in de huid van Georgie, de broer van Sheldon. Hij wordt vergezeld door Laurie Metcalf, die al in het eerste seizoen haar opwachting maakte als Sheldons moeder Mary. Of er meer nieuwe personages worden geïntroduceerd tijdens het huwelijk is vooralsnog onduidelijk.

Kaley Cuoco, beter bekend als Penny in The Big Bang Theory, verklapte eerder al in diverse Amerikaanse media dat er een aantal bizarre vrijgezellenfeestjes plaats gaan vinden in de serie.
Vorige aflevering
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
12x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6