The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jerry O'Connell verschijnt in The Big Bang Theory

The Big Bang Theory, de Amerikaanse komedieserie van de zender CBS, is al jarenlang de populairste televisieserie in de Verenigde Staten. En maar liefst 7.931 leden van MijnSerie volgen The Big Bang Theory.

De serie is bezig aan het elfde seizoen, en om het spannend te houden worden er zo nu en dan nieuwe personages geïntroduceerd. Met het huwelijk van Sheldon en Amy in het verschiet vinden de makers het tijd om de fans kennis te laten maken met de broer van Dr. Cooper.

Embed from Getty Images
Jerry O'Connell

Jerry O'Connell (Ugly Betty, Las Vegas) kruipt in de huid van Georgie, de broer van Sheldon. Hij wordt vergezeld door Laurie Metcalf, die al in het eerste seizoen haar opwachting maakte als Sheldons moeder Mary. Of er meer nieuwe personages worden geïntroduceerd tijdens het huwelijk is vooralsnog onduidelijk.

Kaley Cuoco, beter bekend als Penny in The Big Bang Theory, verklapte eerder al in diverse Amerikaanse media dat er een aantal bizarre vrijgezellenfeestjes plaats gaan vinden in de serie.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1