The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jerry O'Connell verschijnt in The Big Bang Theory

The Big Bang Theory, de Amerikaanse komedieserie van de zender CBS, is al jarenlang de populairste televisieserie in de Verenigde Staten. En maar liefst 7.931 leden van MijnSerie volgen The Big Bang Theory.

De serie is bezig aan het elfde seizoen, en om het spannend te houden worden er zo nu en dan nieuwe personages geïntroduceerd. Met het huwelijk van Sheldon en Amy in het verschiet vinden de makers het tijd om de fans kennis te laten maken met de broer van Dr. Cooper.

Embed from Getty Images
Jerry O'Connell

Jerry O'Connell (Ugly Betty, Las Vegas) kruipt in de huid van Georgie, de broer van Sheldon. Hij wordt vergezeld door Laurie Metcalf, die al in het eerste seizoen haar opwachting maakte als Sheldons moeder Mary. Of er meer nieuwe personages worden geïntroduceerd tijdens het huwelijk is vooralsnog onduidelijk.

Kaley Cuoco, beter bekend als Penny in The Big Bang Theory, verklapte eerder al in diverse Amerikaanse media dat er een aantal bizarre vrijgezellenfeestjes plaats gaan vinden in de serie.
Vorige aflevering
The Stockholm Syndrome
The Stockholm Syndrome
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Vandaag, 16:00
In juni verschijnt het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Absentia op Videoland.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van The Alienist, met als ondertitel Angel of Darkness, zal in juli te zien zijn bij TNT.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.
Gisteren, 09:00
Er komt geen vierde seizoen van Alexa & Katie. In juni zullen er nieuwe afleveringen van het derde seizoen van de Amerikaanse komedieserie verschijnen.
vrijdag, 16:00
De Amerikaanse misdaadserie Prodigal Son, met Tom Payne (The Walking Dead) en Michael Sheen (Masters of Sex), is door Fox vernieuwd met een tweede seizoen.
vrijdag, 13:00