Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Is seizoen twaalf de laatste voor The Big Bang Theory?

Als het aan CBS ligt gaat de komedieserie The Big Bang Theory door tot seizoen 20, maar Chuck Lorre is er wel zo’n beetje klaar mee.

In maart 2017 werden de contracten getekend waardoor de komedieserie van CBS The Big Bang Theory vernieuwd kon worden met een elfde en twaalfde seizoen, maar voor bedenker Chuck Lorre is twaalf seizoenen meer dan genoeg. Hij ziet geen heil in nog meer seizoenen.

Lorre vertelde: “We hebben nooit gedacht al bij seizoen elf te zijn, laat staan dat we verder gaan dan een twaalfde seizoen. Je kan makkelijk aannemen dat dat het einde van de serie zou kunnen zijn, maar ik ben verbaasd dat we überhaupt hier zijn.” Waarbij hij dus indirect verwees naar een mogelijk einde van The Big Bang Theory. CBS Entertainment president Kelly Kahl denkt daar heel anders over en nuanceerde Lorre’s uitspraken: “Zolang we door kunnen gaan, 20 jaar. Ik hoop dat we het kunnen houden zolang als het kan.

20 jaar lijkt zeer onwaarschijnlijk, gezien de enorme salariseisen van de cast. De drie hoofdrolspelers krijgen nu al een miljoen per aflevering. En wat zullen Johnny Galecki, Kaley Cuoco en Jim Parson gaan eisen voor seizoen dertien? Ook de andere castleden gaan nu eisen stellen aan hun salaris.

En is de serie voor de kijker nog acht seizoenen houdbaar? Op 25 september gaat het elfde seizoen van The Big Bang Theory start bij CBS, en op diezelfde avond gaat ook de spin-off Young Sheldon in première.

Wat denk jij? Is The Big Bang Theory nog eens acht seizoenen houdbaar? Of zijn twaalf seizoenen meer dan genoeg?


Embed from Getty Images
Chuck Lorre
Embed from Getty Images
Kelly Kahl
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_hero88
02 aug 2017 14:13 -
van mij mogen ze lekker doorgaan!
Reageer
avatar_anonymous
02 aug 2017 16:35 -
De afleveringen zijn nu al een stuk korter dan andere sitcoms omdat ze veel reclame moeten uitzenden tijdens de aflevering. Als ze 20 seizoenen halen dan gaat er meer reclame uitgezonden worden dan serie.
Reageer
avatar_hero88
02 aug 2017 23:09
ja dat is idd een nadeel maar komt voor een groot deel door de acteurs denk ik, 1miljoen per aflevering gaat natuurlijk nergens meer over.
Reageer
avatar_anonymous
03 aug 2017 00:48
Acteurs willen natuurlijk ook een deel van de winst. Lijkt me heel logisch.
Reageer
avatar_hero88
03 aug 2017 02:00
Bijgewerkt op: 03 aug 2017 02:08
dus meer reclame logisch.
Reageer
avatar_Sly17
02 aug 2017 18:06 -
Alsjeblieft stoppen hiermee. De eerste seizoenen waren origineel met regelmatig hilarische momenten. De laatste seizoenen zijn steeds meer van hetzelfde. De leuke grappen zijn per seizoen op 1 hand te tellen. 't Is mooi geweest!
Reageer
avatar_renzoroy
03 aug 2017 14:57 -
Er worden echt niet meer reclames uitgezonden tijdens een serie omdat de productiekosten hoger zijn geworden hoor... Als een serie veel bekeken wordt, moeten de adverteerders juist meer geld aan het tv station betalen om hun reclame tijdens zo'n populaire serie uit te laten zenden. Ik vind big bang ook een beetje eentonig worden, had van mij na seizoen 10 wel al mogen stoppen, of eerder zelfs.
Reageer
avatar_Suusje73
23 okt 2017 15:51 -
Leuke serie! van mij mogen ze doorgaan hoor!
Reageer
The Big Bang Theory