The Big Bang Theory

8.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Ze zijn eruit; The Big Bang Theory is officieel vernieuwd met een elfde en twaalfde seizoen

De cast is eruit met CBS en Warner Bros. Contracten zijn getekend, dus op naar het elfde en twaalfde seizoen van The Big Bang Theory.

De nummer één komedie van dit moment is vernieuwd met een elfde en twaalfde seizoen. Dat houdt in dat de komedieserie ook in 2018-2019 nog te zien zal zijn. Er is niet bekend gemaakt of het twaalfde seizoen de laatste zal zijn.


The Big Bang Theory, die in 2007 in première ging, is sinds 2010-2011 de nummer één komedie op televisie. Het huidige tiende seizoen heeft gemiddeld 19.4 miljoen kijkers. De serie wordt kritisch toegejuicht en heeft al vele prijzen in de wacht gesleept, zoals Emmy’s, People’s Choice Awards, Critic’s Choice Awards en een Golden Globe.

Wel wachten de bijrolspelers Mayim Bialik en Melissa Rauch nog op hun contract, maar de verwachting is dat beide spelers zullen terugkeren zodra er een nieuwe deal gemaakt is. Bronnen vertellen dat hoofdrolspelers Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco's (Penny) 900,000 dollar per aflevering betaald krijgen. Ook Simon Helberg (Howard) en Kunal Nayyar (Raj) zouden dit bedrag op hun bankrekening gestort krijgen na elke aflevering. Alle vijf zouden naar verluidt salaris hebben ingeleverd om het contract met Bialik en Rauch een boost te geven.

Ben jij blij dat The Big Bang Theory vernieuwd is met een elfde en twaalfde seizoen? Denk je dat het twaalfde seizoen de laatste wordt voor de CBS-komedieserie?


(L-R) Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Jim Parsons, Melissa Rauch, Kunal Nayyapose, Mayim Bialik en Simon Helberg
Vorige aflevering
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
The Change Constant / The Stockholm Syndrome
12x23
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00