Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mayim Bialik krijgt een vaste rol in Big Bang Theory

CBS heeft gisteren bekend gemaakt dat The Big Bang Theory er een vast personage bij krijgt. Ze was al een aantal afleveringen te zien, maar nu heeft Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) een vast rol gekregen. Bialik (34 jaar) verscheen voor het eerst in de serie tijdens de laatste aflevering van het derde seizoen en kwam zo af en toe voorbij. De voormalige tiener ster van de serie Blossom heeft een contract gekregen tot het einde van het lopende seizoen. In hoeverre de rol impact heeft op de serie is niet bekend.

De makers hebben onlangs besloten ook Melissa Rauch een contract tot het einde van het seizoen te geven. Rauch speelt de rol van Bernadette, een collega/vriendin van Penny en vriendin van Wolowitz.
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_TheShepherd
16 nov 2010 13:14 -
Aanvankelijk was ik niet zo'n fan van Amy (Mayim Bialik), maar de laatste aflevering - s04e08: The 21-Second Excitation - was echt weer geniaal! En dit kwam volgens mij vooral door het optreden van Amy en haar interactie met Penny. Goed nieuws wat dat betreft dus!
Bernadette (Melissa Rauch) mag van mij echter per direct vertrekken, want los van een gruwelijk irritante stem, voegt ze helemaal niets van waarde toe aan de show...
Reageer
avatar_Maarten
16 nov 2010 13:43 -
Ik ben nog steeds geen fan van Amy, vindt haar echt super irritant! Helemaal als ze samen is met Sheldon. De laatste aflevering was wel beter maar nog steeds irritant.
Met TheShepherd ben ik het helemaal over Bernadette, die moet gewoon weg, die voegt he-le-maal niks toe...
Reageer
avatar_anonymous
16 nov 2010 16:04 -
Ik vind dat Amy het best goed doet! Ze is misschien wel een beetje irritant, maar dat is Sheldon ook wel. Hoort ook beetje bij de serie. Maar die Bernadette moet gewoon weg!
Reageer
avatar_TheShepherd
17 nov 2010 16:41 -
Sheldon is inderdaad ook irritant, maar die heeft wel een bepaalde charme over zich waardoor hij erg "love-able" is. Amy had dat (tot de laatste aflevering) wat mij betreft absoluut niet.
Maar ik ben blij dat iedereen het eens is dat Bernadette weg moet :D
Reageer
avatar_rickii
02 Mei 2013 18:05 -
Ik moet nog een paar afleveringen kijken, maa zo te lezen is het de moeite waard. Ik ben benieuwd!!
Reageer
avatar_anonymous
03 Mei 2013 01:46 -
Als iemand die de serie wekelijks heeft besproken, kan ik alleen maar vol verbazing deze recensie lezen. Het eeuwenoude smaken verschillen kan natuurlijk altijd uit de kast getrokken worden, maar een 10 voor The Following is eigenlijk gewoon een misdaad. Roeman benoemt maar een paar van de grote problemen waar deze serie mee kampt. Als je dit cijfer door de helft deelt ben je eigenlijk nog genereus.
Reageer
avatar_anonymous
03 Mei 2013 10:31 -
Smaken verschillen natuurlijk, maar als een serie als The Following en tien krijgt, dan wordt de serie waarschijnlijk beoordeeld op persoonlijk enthousiasme en niet op kwaliteit. Verhaallijn is zeer zwak.
Reageer
The Big Bang Theory