Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Veronica enthousiast over kijkcijfers Big Bang Theory

Veronica is erg enthousiast over de hoge kijkcijfers van The Big Bang Theory, dat maandag van start ging en elke werkdag om acht uur te zien zal zijn bij de zender. De sitcom trok gemiddeld 477 duizend kijkers, met op het hoogtepunt 578 duizend. "Deze cijfers resulteerden in een geweldig marktaandeel van 21,4 procent in de doelgroep Mannen 20 tot 34 jaar en zorgden ervoor dat Veronica op dat tijdstip de tweede zender van Nederland was in de doelgroep 20 tot 49 jaar", aldus de zender.

In de algemene doelgroep van kijkers van zes jaar en ouder versloeg Veronica met The Big Bang Theory alle concurrerende zenders, behalve Nederland 1 en RTL 4. In de commerciële doelgroep 20 tot 49-jarigen presteerde Veronica nog beter. "Alleen het Achtuurjournaal op Nederland 1 scoorde beter", aldus een woordvoerster. "De serie is hiermee een perfecte aanvulling op de al goedscorende vooravond van de zender, want ook Two and a Half Men blijft een regelrechte hit."

Two and a Half Men is elke dag om half acht, voorafgaand aan The Big Bang Theory, te zien. "De avonturen van Charlie, Jake en Alan in Two and a Half Men vervelen nooit: deze zomer scoorde de serie prime time gemiddeld 14,8 procent in de doelgroep Mannen 20 tot 34 jaar", vertelt de zegsvrouw.

Bron:mediacourant.nl
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Martijno
30 aug 2010 12:02 -
Wat een top serie!!!!! Vooral Sheldon, wat een held!
Reageer
The Big Bang Theory