Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Americans mogen nog een seizoen spioneren

FX heeft een derde seizoen besteld van de kritisch toegejuichte dramaserie The Americans, met Keri Russell, Matthew Rhys en Noah Emmerich Earns.

Volgens Eric Schrier, president van de originele programmering voor FX Networks: “The Americans blijft één van de beste series op de televisie.” Uitvoerende producenten Joe Weisberg, Joel Fields en Graham Yost hebben een geweldig tweede seizoen afgeleverd, en de prestaties van Keri Russell, Matthew Rhys en Noah Emmerich Earns zijn fantastisch. De fans zullen weggeblazen worden met de resterende afleveringen in seizoen twee, en we kunnen niet wachten op wat er volgend jaar gaat gebeuren.”

In seizoen twee zijn er nog zes aflevering te gaan maar FX heeft nu al besloten om hun karakteristieke televisieserie te verlengen met een derde seizoen van dertien afleveringen. Seizoen twee heeft 22 procent minder kijkers in vergelijking met het eerste seizoen.

Wanneer de productie van start gaat of wanneer seizoen drie wordt uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
START
START
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
16 apr 2014 23:59 -
Geweldig nieuws. Ik heb zo genoten van het 1ste seizoen, interessante verhaallijnen en elke aflevering gaat heel snel voorbij. Je verveelt je geen moment.
Reageer
avatar_Mandy1966
17 apr 2014 08:32 -
@MBomer1, het tweede seizoen stelt ook niet teleur het is van een zeer hoog niveau ;-)
Reageer
avatar_ThomasNL92
17 apr 2014 16:52 -
Mooi om dat te horen!
Reageer
The Americans