Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

The Affair vernieuwd met vierde seizoen

Of het vierde seizoen het laatste gaat worden heeft Showtime niet bekend gemaakt, maar er was voor nu nog meer te vertellen volgens het twitterbericht. Showtime heeft de dramaserie The Affair vernieuwd met een vierde seizoen en die zal in het najaar 2017 van start gaan. Het was de algemene verwachting dat het vierde seizoen de allerlaatste zou worden maar Showtime heeft een vijfde seizoen niet uitgesloten.

Dit terwijl co-bedenker Sarah Treem vertelde dat het vierde seizoen de laatste zou worden: “Ik zie een vierde seizoen dat alle karakters weer bij elkaar brengt op een manier die heel bevredigend en verrassend zal zijn en het zal het eind van een reis zijn.” Het tiendelige derde seizoen is op dit moment in volle gang en op 29 januari 2017 zal de voorlopig laatste aflevering worden uitgezonden.


Is een vierde seizoen voor The Affair terecht?


Vorige aflevering
Episode 1
04x01
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
10 jan 2017 20:48 - 10 jan 2017 20:51
Ik heb het 1e seizoen nooit afgekeken. Ik vond het zwaar vervelend hoe de afleveringen in elkaar waren gezet. Eerst leuk 20 minuten naar het verhaal (Noah) zitten kijken, om vervolgens daarna opnieuw naar het verhaal te gaan kijken maar dan vanuit andere ogen (Alison).
Reageer
avatar_Nienkepiene
11 jan 2017 07:20 -
Ik vond het verhaal zelf te saai. Ik heb er mijn aandacht nooit echt bij kunnen houden. Misschien dat ik het binnenkort nog een keer probeer, want het is natuurlijk al wel weer twee jaar geleden dat ik keek.
Reageer
avatar_DavidPrice
11 jan 2017 14:11 -
Geweldig nieuws. Fantastische acteurs. SO3 is ook weer ademloos kijken.
Reageer
avatar_antimidant
15 jan 2017 19:27 -
Prima in elkaar gezette en intrigerende goede serie: boeit van begin tot eind.
Reageer
avatar_Arnold_1
05 feb 2017 16:48 -
Wat een afknapper seizoen 3
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk