The 100

8.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Alaina Huffman in laatste seizoen The 100

The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.

De serie speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip dat huisvesting geeft aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. De serie is gebaseerd op de Alloy boeken van Kass Morgan.

In augustus werd bekend dat het zevende seizoen van The 100 tevens het laatste seizoen zal zijn. Jason Rothenberg, de bedenker van The 100, liet daarbij weten dat hij altijd al van plan was om het complete verhaal in zeven seizoenen te vertellen. Het laatste seizoen van The 100 krijgt zestien afleveringen.


Alaina Huffman

De Canadese actrice Alaina Huffman, bekend van Supernatural en Smalville, zal verschijnen in het zevende seizoen van The 100. Ze zal gestalte geven aan Nikki, een van de wakker geworden gevangenen van de Eligius IV. Het personage is een bankrover en seriemoordenaar en wordt door de makers van de serie omschreven als fel en onvoorspelbaar. Onverwacht groeit ze uit tot de leider van haar mensen, die ze door de complexe nieuwe wereld van Sanctum moet leiden.

The CW heeft nog niet laten weten wanneer het laatste seizoen van The 100 precies zal verschijnen.
Vorige aflevering
The Blood of Sanctum
06x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
Gisteren, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
Gisteren, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
Gisteren, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
Gisteren, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
vrijdag, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00