The 100

8.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Alaina Huffman in laatste seizoen The 100

The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.

De serie speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip dat huisvesting geeft aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. De serie is gebaseerd op de Alloy boeken van Kass Morgan.

In augustus werd bekend dat het zevende seizoen van The 100 tevens het laatste seizoen zal zijn. Jason Rothenberg, de bedenker van The 100, liet daarbij weten dat hij altijd al van plan was om het complete verhaal in zeven seizoenen te vertellen. Het laatste seizoen van The 100 krijgt zestien afleveringen.


Alaina Huffman

De Canadese actrice Alaina Huffman, bekend van Supernatural en Smalville, zal verschijnen in het zevende seizoen van The 100. Ze zal gestalte geven aan Nikki, een van de wakker geworden gevangenen van de Eligius IV. Het personage is een bankrover en seriemoordenaar en wordt door de makers van de serie omschreven als fel en onvoorspelbaar. Onverwacht groeit ze uit tot de leider van haar mensen, die ze door de complexe nieuwe wereld van Sanctum moet leiden.

The CW heeft nog niet laten weten wanneer het laatste seizoen van The 100 precies zal verschijnen.
Vorige aflevering
The Blood of Sanctum
06x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56