Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Acteur JR Bourne speelt mee in The 100

JR Bourne komt naar The 100. Entertainment Weekly meldt dat de Teen Wolf-ster te zien is in het zesde seizoen van de serie van The CW.

In The 100 speelt Bourne de rol van Russell, 'een charismatische leider, een visionair en een pionier die te maken krijgt met de moeilijke morele keuzes die kenmerkend zijn voor de keiharde omstandigheden.'

Embed from Getty Images
JR Bourne

De serie speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip dat huisvesting biedt aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. The 100 is gebaseerd op de boeken van Kass Morgan.

Andere acteurs in de serie zijn Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Christopher Larkin, Devon Bostick, Isaiah Washington, Henry Ian Cusick, Lindsey Morgan, Ricky Whittle en Richard Harmon. The CW heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor seizoen zes van The 100, maar dat zal waarschijnlijk begin 2019 zijn.
Vorige aflevering
The Last War
The Last War
07x16
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
27 sep 2018 21:42 -
Hehe, Papa Argent :P
Reageer
The 100