Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Trailer The 100 seizoen 5 gelanceerd door The CW

De trailer van The 100 seizoen 5 is na lang wachten gelanceerd door The CW. Het nieuwe seizoen van de populaire serie gaat eind april verder en met de bijna vier minuten durende trailer is de start weer iets dichterbij gekomen.

De serie speelt zich af 97 jaar nadat een nucleaire oorlog de beschaving heeft verwoest. Een ruimteschip dat huisvesting geeft aan de eenzame menselijke overlevenden stuurt 100 jeugddelinquenten terug naar de aarde om te onderzoeken of er een mogelijkheid is tot rekolonisatie. De serie is gebaseerd op de Alloy boeken van Kass Morgan.

In Nederland zijn de afleveringen van The 100 via Netflix te volgen. De afgelopen seizoenen liep Netflix in Nederland mee met de uitzendingen van The 100 in Amerika. Dit had alles te maken met de deal tussen de streamingdienst en The CW, dat de rechten in Amerika in bezit heeft.

Daar gaat The 100 seizoen 5 op dinsdag 24 april van start. Of Netflix op woensdag 25 april gelijk met de nieuwe aflevering in Nederland komt is nog niet bevestigd door de streamingdienst. Maar het lijkt waarschijnlijk dat The 100 seizoen 5 ook in Nederland vrijwel direct te volgen zal zijn via Netflix. MijnSerie houdt de lezers op de hoogte. Hieronder de trailer van seizoen 5.

Video on youtube


In het vijfde seizoen van de serie zal Clarke weer samen komen met de groep en daarmee wordt het gevecht aan gegaan om controle te krijgen over het laatste stukje land op aarde waar geleefd kan worden. Ten opzichte van het einde van seizoen 4 zal er overigens wel een flinke sprong in de tijd gemaakt worden.

Als The 100 seizoen 5 begint zijn we namelijk zes jaar verder in de tijd. Zo is Clarke ook bezig met de opvoeding van haar dochter Madi. Bellamy, Raven, Murphy, Monty, Harper, Emori en Echo zijn nog altijd in de ruimte.

Lezers van MijnSerie hebben The 100 een tweede plaats gegeven in de Top 10 van Beste Science-fictionseries van 2017.
Vorige aflevering
The Last War
The Last War
07x16
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The 100