Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The 100

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The 100
The 100 heeft zich in haar tweede seizoen ontwikkeld tot een van de beste science fiction series op televisie. Waar het eerste seizoen (althans, het eerste deel van het eerste seizoen) nog rommelig was en de stijgende lijn pas halverwege werd ingezet, is dit seizoen doeltreffend vanaf de eerste aflevering. Gestaag heeft The 100 een uiterst boeiende wereld gecreëerd, waar men gedwongen wordt tot vreselijke keuzes om te overleven. The 100 heeft zich ontwikkeld van een serie over 100 tieners die proberen te overleven op aarde, naar een serie waar de vraag is of overleven het waard is als je dreigt je humaniteit te verliezen. In dit tweede seizoen toont de serie nadrukkelijker dat zij niet bang is om risico te nemen. De dreiging is continu. Het plot vordert zich met een tempo waar je U tegen mag zeggen. Hoewel de serie plotgedreven is, vergeet het niet om toch ook de nadruk te leggen op karakter. The 100 is dit seizoen het perfecte voorbeeld dat een serie snelle plotwendingen kan hebben én de personages in dat proces niet hoeft te vergeten. De serie plaatst haar personages voortdurend in conflictsituaties. Conflict is, natuurlijk, de basis voor drama en ontwikkeling. Waar menigeen in het eerste seizoen nog de schouders ophaalde (inclusief mijzelf) over weer een serie van The CW met mooie mensen, kan niemand dit seizoen om The 100 heen. Dit is momenteel een van de beste series op televisie als je houdt van science fiction.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Devon Bostick Eliza Taylor Christopher Larkin Bob Morley Paige Turco Marie Avgeropoulos
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 36,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen The 100:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The 100. Hoeveel mensen nemen de 'Mountain man' gevangen in The 100 seizoen 2?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Last War
The Last War
07x16
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Nostromo
12 jul 2016 09:50 -
Yeaaaahhh die wil ik zien , vond de eerste seizoen zoooo spannend
Reageer
avatar_seriefan90
15 jul 2016 10:56 -
hoop dat het beter wordt voor de eerste aflevering vond ik seizoen 2 niet echt een geweldig begin hebben maar dat kan nog snel veranderen denk ik seizoen 1 was namelijk badass.
Reageer
The 100