The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

8.5 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 6 oktober 2021.

De grootste moordenaar op aarde wist alleen hoe hij moest leven als een hulpmiddel voor zijn werkgevers - totdat ze hem niet meer lieten leven. Herboren door de gratie van een godin in een wereld van zwaarden en tovenarij, heeft hij een kans geboden om de dingen deze keer anders te doen, maar er is een addertje onder het gras... Hij moet een superkrachtige held elimineren die het einde van de wereld, tenzij hij wordt tegengehouden.

Nu bekend als Lugh Tuatha Dé, heeft de meestermoordenaar zeker zijn handen vol, vooral vanwege alle mooie meisjes die hem constant omringen. Lugh was misschien een onvergelijkbare moordenaar, maar hoe zal hij het doen tegen vijanden met krachtige magie?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat.
The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat