Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Wonder Years na twee seizoenen gecanceld door ABC

ABC heeft besloten niet door te gaan met een derde seizoen van The Wonder Years. Het nieuws komt een maand nadat de reboot van de jaren tachtig comedyserie zijn tweede seizoen afsloot op het netwerk.

Oorspronkelijk zou het tweede seizoen van The Wonder Years halverwege het seizoen terugkeren, maar het werd verschoven naar de zomer, wat hintte op het mogelijke lot van de serie aangezien de zomer traditioneel gebruikt wordt als bestemming voor uitgezonden scriptseries die gecanceld zijn of waarschijnlijk gecanceld zullen worden.

The Wonder Years

The Wonder Years is de slechtst bekeken en slechtst gewaardeerde serie van ABC deze zomer, achter de unscripted series van het netwerk. Het zou ook de laatste serie zijn onder ABC's series die tijdens het seizoen 2022-23 werd uitgezonden.

Er zijn geen vernieuwingsbeslissingen voor ABC-series The Rookie: Feds and Home Economics en een pick-up voor de pilot van The Good Lawyer. Hun lot blijft in het ongewisse te midden van de WGA en SAG-AFTRA stakingen en hoe langer de werkonderbrekingen duren, hoe groter de overlevingskansen van de series worden.

The Wonder Years is geïnspireerd op de gelijknamige serie uit 1988 en vertelt het verhaal van de familie Williams aan het eind van de jaren zestig. De serie wordt verteld vanuit het oogpunt van de fantasierijke twaalfjarige Dean, terwijl hij opgroeit in een zwarte middenklasse familie in Montgomery, Alabama, en de vriendschap, het gelach en de lessen die hij onderweg leert.

In The Wonder Years spelen Don Cheadle als volwassen Dean Williams, Elisha 'EJ' Williams als Dean Williams, Dulé Hill als Bill Williams, Saycon Sengbloh als Lillian Williams, Laura Kariuki als Kim Williams, Julian Lerner als Brad Hitman, Amari O'Neil als Cory Long en Milan Ray als Keisa Clemmons.

Lee Daniels, Saladin K. Patterson, Marc Velez en Bob Daily produceren de serie, geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

De hoofdrolspeler van de oorspronkelijke serie, Fred Savage, was uitvoerend producent en regisseur voor het eerste seizoen voordat hij werd ontslagen na een onderzoek naar beschuldigingen van wangedrag.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Happiest Place on Earth
The Happiest Place on Earth
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Wonder Years