The Witcher

8.1 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Zeven nieuwe castleden voor The Witcher seizoen twee

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.

"De reacties op seizoen één van The Witcher hebben een hoge lat gelegd voor het selecteren van nieuwe acteurs voor het tweede seizoen", zei Lauren Schmidt Hissich, de showrunner en uitvoerend producent van de serie. Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt die te zien zijn in het tweede seizoen. Yasen Atour (Young Wallender) is te zien als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Sunday) als Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) als Lydia , Kristofer Hivju (Game of Thrones) als Nivellen en Mecia Simson (The Hunt (2019) als Francesca.

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige best verkochte fantasy boekenreeks. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek in een wereld waar mensen zich gedragen als verdorven beesten. Wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.


Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher

Stephen Surjik (Umbrella Academy) regisseert de eerste twee afleveringen van het seizoen van The Witcher, Sarah O'Gorman (Cursed) regisseert afleveringen 2.03 en 2.04, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) afleveringen 2.05 en 2.08 en Geeta Patel (Meet The Patels) afleveringen 2.06 en 2.07.

In het tweede seizoen is Henry Cavill (The Tudors) ook weer te zien als Geralt of Rivia. Ook zal Anya Chalotra (Sherwood) terugkeren als tovenares Yennefer, Freya Allan (The Third Day) als Ciri en Joey Batey (Knightfall) als Jaskier. Andere acteurs die terugkeren in het tweede seizoen zijn onder anderen MyAnna Buring (Kill List) als Tissaia, Tom Canton (The Good Karma Hospital) als Filavandrel, Lilly Cooper (Peterloo) als Murta, Jeremy Crawford (Titans (2018) als Yarpin Zigrin, Eamon Farren (Twin Peaks) als Cahir, Mahesh Jadu (Marco Polo) als Vilgefortz.
Vorige aflevering
Much More
Much More
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Gisteren, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Gisteren, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Gisteren, 09:00