The Witcher

8.1 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Zeven nieuwe castleden voor The Witcher seizoen twee

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.

"De reacties op seizoen één van The Witcher hebben een hoge lat gelegd voor het selecteren van nieuwe acteurs voor het tweede seizoen", zei Lauren Schmidt Hissich, de showrunner en uitvoerend producent van de serie. Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt die te zien zijn in het tweede seizoen. Yasen Atour (Young Wallender) is te zien als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Sunday) als Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) als Lydia , Kristofer Hivju (Game of Thrones) als Nivellen en Mecia Simson (The Hunt (2019) als Francesca.

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige best verkochte fantasy boekenreeks. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek in een wereld waar mensen zich gedragen als verdorven beesten. Wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.


Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher

Stephen Surjik (Umbrella Academy) regisseert de eerste twee afleveringen van het seizoen van The Witcher, Sarah O'Gorman (Cursed) regisseert afleveringen 2.03 en 2.04, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) afleveringen 2.05 en 2.08 en Geeta Patel (Meet The Patels) afleveringen 2.06 en 2.07.

In het tweede seizoen is Henry Cavill (The Tudors) ook weer te zien als Geralt of Rivia. Ook zal Anya Chalotra (Sherwood) terugkeren als tovenares Yennefer, Freya Allan (The Third Day) als Ciri en Joey Batey (Knightfall) als Jaskier. Andere acteurs die terugkeren in het tweede seizoen zijn onder anderen MyAnna Buring (Kill List) als Tissaia, Tom Canton (The Good Karma Hospital) als Filavandrel, Lilly Cooper (Peterloo) als Murta, Jeremy Crawford (Titans (2018) als Yarpin Zigrin, Eamon Farren (Twin Peaks) als Cahir, Mahesh Jadu (Marco Polo) als Vilgefortz.
Vorige aflevering
Much More
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1