The Witcher

8.1 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor The Witcher

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie The Witcher.

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken van Andrzej Sapkowski, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia (Henry Cavill) probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige tovenares (Anya Chalotra) en een jonge prinses (Freya Allan) die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende continent te vinden.

The Witcher werd bedacht door Lauren Schmidt Hissrich, die eerder werkte aan Netflix-series als Daredevil en The Umbrella Academy. De acht afleveringen van The Witcher verschijnen op 20 december bij Netflix. Bekijk hier de trailer.

Vorige aflevering
Much More
Much More
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2