Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Witcher?

Het aftellen kan van start gaan. Netflix heeft wellicht eindelijk een premièredatum aangekondigd voor de fantasyserie The Witcher.

The Witcher is de lang verwachte fantasyserie, gebaseerd op de boekenreeks van Andrzej Sapkowski. Netflix heeft de lat heel hoog gelegd voor de nieuwe serie en eindelijk lijkt het erop dat er een premièredatum bekend is gemaakt. We zeggen expres lijkt want twee Netflix-accounts kwamen met de informatie, die daarna snel verwijderd zijn.

Maar mochten de twee accounts het juist hebben zal de serie op 17 december in première gaan bij de streamingdienst. Van één account is een screenshot gemaakt en daarop staan de dagen dat er afgeteld moet worden voor sommige serie van start zullen gaan. Van Peaky Blinders en The Crown zijn de datums al bekend en die kloppen. Het is dus aannemelijk dat de datum van The Witcher klopt.

8269 The Witcher

De serie is gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks The Witcher. Het is een legendarisch verhaal over het lot en familie. Geralt van Rivia (Henry Cavill, The Tudors), een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.

Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher