Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Teaser van nieuwe Netflix-serie The Witcher

The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie is later dit jaar te zien.

De serie is gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks: The Witcher van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het is een legendarisch verhaal over het lot en de familie. Geralt van Rivia (Henry Cavill), een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim drijft, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.

De drie hoofdkarakters zijn Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan). Netflix toonde tijdens Comic-Con in San Diego de eerste teaser van de serie. Hoewel er nog geen releasedatum is aangekondigd, wordt verwacht dat The Witcher later dit jaar te zien is.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich zegt over de serie: “De personages aan wiens kant je in eerste instantie staat, kunnen ook personages zijn waar je later niet meer voor bent. En personages die je haat, kunnen iets hebben dat hen heel menselijk en emotioneel maakt.”

Video on youtube
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher